Ξέχνα το «Senorita». Mendes και Cabello ετοιμάζουν το νέο hot hit τους (photo)

Έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes έχουν ήδη αποδείξει και με το παραπάνω πως μπορούν να συνεργαστούν άψογα. Ξέρεις πως δεν είναι εύκολο ένα ζευγάρι να έχει επιτυχία και στις επαγγελματικές συνεργασίες τους, τα παιδιά αυτά όμως τα έχουν καταφέρει και με το παραπάνω. Το «Senorita» έγινε αμέσως το hit της εποχής και μέχρι και σήμερα ακούγεται δυνατά. Ας μη μιλήσουμε για τις κοινές εμφανίσεις τους επί σκηνής.



Λοιπόν, θα περίμενες τόσο σύντομα ένα νέο τραγούδι από τα δύο αστέρια της pop μουσικής βιομηχανίας; Φαίνεται πως η «συνταγή» είχε πετύχει και επιθυμούν να ξαναδοκιμάσουν μια μουσική συνύπαρξη. Πώς όμως έγινε αυτό γνωστό;

Στης αρχές της εβδομάδας οι δύο τους εμφανίστηκαν έξω κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για ένα νέο music video για το οποίο όμως ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα. Βέβαια, οι θαυμαστές ήταν εκεί να μας θυμίσουν πως τα βλέπουν και τα γνωρίζουν όλα.

Όπως ισχυρίζονται, πρόκειται για ένα music video νέου track και ιδανικά θα είναι μια επική συνεργασία τους. Στο σετ πάντως βρέθηκε τόσο η Camila όσο και ο Shawn. Τέλος, μαζί τους είχαν και το κατοικίδιό τους, τον Tarzan.

Όσο για τα σχόλια των θαυμαστών στο Twitter; Δες στην παρακάτω gallery όσα έγραψαν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved