Camila Cabello και Shawn Mendes: To «Señorita» σπάει κάθε ρεκόρ

Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes έχουν ανέβει στη κορυφή και δεν σκοπεύουν να «κατέβουν» από εκεί σύντομα

Από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του το τραγούδι «Señorita» των Shawn Mendes και Camila Cabello ανέβηκε στην κορυφή και είναι ακόμη ψηλά. Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα 21 Ιουνίου από την Island Records / Universal Music.

Το τραγούδι αναδείχθηκε σε διεθνή επιτυχία από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, όπως επιβεβαιώνουν τα επίσημα στατιστικά από τις ψηφιακές υπηρεσίες μουσικής.

Το τραγούδι έχει ανέβει επίσης στο #No1 στο αμερικανικό Spotify και iTunes, αλλά και σε 78 χώρες ανά τον πλανήτη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Όσο για το videο; Πρόκειται για ένα ερωτικό video clip σε σκηνοθεσία του Dave Meyers που δίνει μορφή στους ρυθμούς του τραγουδιού, ενώ προβλήθηκε περισσότερες από 50 εκατομμύρια φορές στο YouTube κατά τις 48 πρώτες ώρες από τη δημοσίευσή του ενώ έφτασε στο νούμερο 1 των τάσεων σε πολλές χώρες του πλανήτη και βρίσκεται ακόμη στην κορυφή των Charts του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ στο YouTube αγγίζει τα 480,690,033 views.

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο, αφού όλοι οι συντελεστές- από τους παραγωγούς, μέχρι και τους τραγουδιστές, την σύνθεση, έως και τους στίχους- ήταν οι καλύτεροι.

O Shawn Mendes, υποψήφιος με Grammy βραβείο και πολυπλατινένιος τραγουδιστής/στιχουργός και η εξίσου ταλαντούχα πολυπλατινένια κουβανή superstar Camila Cabello, δεν θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι καλύτερο από αυτό.




Σίγουρα αυτό το τραγούδι σε ξεσηκώνει κάθε φορά που το ακούς και σου προκαλεί μια απίστευτη διάθεση και όρεξη για χορό.

Αυτό γιατί συμβαίνει; Γιατί μιλάμε για ένα τραγούδι pop, το οποίο σημαίνει πως μας φαίνεται «γνωστό» βάση μουσικών ερεθισμάτων στο αυτί μας, αλλά η μαγεία του «Señorita» δεν κρύβεται μόνο εκεί!

Η μαγεία του έγκειται στον αρμονικά συνδυασμό της σάμπα και της τζαζ, εξού και η διάθεση να λικνίσεις το κορμί σου σε κάθε«στροφή» του τραγουδιού.

https://www.instagram.com/p/BzHKGyHHCv7/


Το τραγούδι αυτό θα λέγαμε πως είναι μια μπόσα νόβα (ένα είδος της βραζιλιάνικης μουσικής που αναπτύχθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Μπόσα νόβα σημαίνει «νέος ρυθμός» στα πορτογαλικά και είναι μια λυρική συγχώνευση της σάμπα και της τζαζ.) Από μόνο του αυτό μας δίνει να καταλάβουμε τον λόγο που μας έχει μείνει στο μυαλό αυτό το τραγούδι και κάθε φορά που το σιγοτραγουδάμε, κουνιόμαστε στους ρυθμούς του. Μια γλυκιά και ερωτικότατη μπόσα νόβα λοιπόν που δεν σκοπεύει να φύγει γρήγορα από τις #Νο1 τάσεις σε κάθε μουσική πλατφόρμα.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το νέο κομμάτι: Ed Sheeran, Camila Cabello, Cardi B: Κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι και πρέπει να το ακούσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved