Ed Sheeran, Camila Cabello, Cardi B: Κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι και πρέπει να το ακούσεις

Ed Sheeran: Τα 6 collaborations αγγίζουν την κορυφή

Το νέο άλμπουμ του Ed Sheeran κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον τίτλο «No.6 collaborations project» αφήνοντάς μας άφωνες. Το track list αποτελείται από 15 κομμάτια σε συνεργασία με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Travis Scott, ο Justin Bieber, ο Bruno Mars, o Eminem, ο 50 Cent, ο Young Thug κλπ. Την προσοχή μας, όμως, ήρθε να τραβήξει η δυναμική συνεργασία της «senorita» Camila Cabello και της Cardi B με το single «South of Border».

Σε προσωπική της ανάρτηση (για τις ανάγκες προώθησεις του κομματιού), η Camila, ανέβασε ένα απόσπασμα από την συνάντησή της με τον Ed κατά την διάρκεια της ακρόασης του τραγουδιού, στρέφοντας τα βλέμματα όλων στο συγκινητικό μήνυμα που άφησε στην περιγραφή της, εκφράζοντας την αγάπη και την εκτίμηση που νιώθει για τον καλλιτέχνη. Φυσικά, δε θα μπορούσε να παράλειψει να συγχαρεί την Cardi B, καθώς πρόσθεσε πως το verse της είναι και το αγαπημένο της και το ακούει διαρκώς χωρίς να το βαρεθεί.




Info: Η Camila Cabello θεωρεί τον Ed Sheeran έναν από τους σημαντικότερους και πιο βαθυστόχαστους στιχουργούς της γενιάς μας. Πολλές από τις δυσκολίες ή και χαρές που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει, τις ξεπερνά ή τις μεγιστοποιεί, ακούγοντας ένα από τα τραγούδια του. Η ίδια έχει δηλώσει ότι της έχουν προσφέρει πληθώρα αναμνήσεων.




Διάβασε επίσης: «All for Us»: Η Zendaya κυκλοφορεί νέο τραγούδι και εσύ σίγουρα θα το λατρέψεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved