Good job nicky: Μετά το «January 8th» έρχεται το νέο του track

Έχει έρθει για να μείνει.

Το αγόρι που έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική βιομηχανία με το όνομα «good job nicky» μόλις κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι και είναι καλύτερο από κάθε τι άλλο που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό.

Το πρώτο single του που αμέσως έγινε viral είχε τίτλο «January 8th» και όχι μόνο αγαπήθηκε από όλους, αλλά «έριξε» κάθε μουσική πλατφόρμα. Αν και δεν έχει περάσει καιρός από το πρώτο του κομμάτι, ο good job nicky έκανε για ακόμη μια φορά αισθητή την παρουσία του με το ολοκαίνουργιο «Fo Sho».

Διάβασε επίσης: XLerate your confidence: Πώς η αυτοπεποίθηση σου δίνει ώθηση να κυνηγήσεις τα όνειρά σου

Το κομμάτι αυτό ακολουθεί το πρώτο single δηλαδή έχει αγγλόφωνο στίχο, παρόλα αυτά είναι ένα... εντελώς διαφορετικό μουσικό έργο. Με διαφορετικό ύφος το νέο του τραγούδι έχει έρθει για να γίνει viral και όπως έχεις καταλάβει δε θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Το «Fo Sho» κυκλοφορεί με ένα music video στην πλατφόρμα του YouTube το οποίο θα σε καθηλώσει. Γυρισμένο στη λαχαναγορά του Ρέντη σίγουρα θυμίζει ξένη παραγωγή και όχι ελληνική. Ο good job nicky υπογράφει του στίχους του «Fo Sho» κι αν ακόμη δεν το έχεις ακούσει πρέπει να το κάνεις ASAP.

Δες το music video του «Fo Sho» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved