Good Job Nicky: Ο γιος του Πάριου είναι μόλις 24 ετών και έχει γίνει viral

Θα τον λατρέψεις ASAP.

Πρέπει να παραδεχθείς ότι η οικογένεια… Πάριου είναι μια άκρως καλλιτεχνική οικογένεια και σίγουρα η μουσική κυλάει στις φλέβες τους. Αυτό έχει γίνει πια ευρέος γνωστό αφού οι απόγονοι του μεγάλου καλλιτέχνη έχουν καταπιαστεί με τη μουσική και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Αυτή τη φορά ένα νέο ήρθε να μας ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο και αφορά τον γιο του Γιάννη Πάριου, τον 24χρονο Νικόλα ο οποίος έκανε το μουσικό του ντεμπούτο.

Ο Νικόλας, είναι μόλις 24 χρονών και έχει μοιάσει στον μπαμπά του! Μόλις έκανε το μουσικό του ντεμπούτο και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία έγινε viral. Μπορεί το όνομά του να συνοδεύεται από ένα ελληνικό ρεπερτόριο με μεγάλη ιστορία, ωστόσο εκείνος κάνει διαφορετικό μουσικά βήματα.

https://www.instagram.com/tv/CGsGbQRlUiQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το καλλιτεχνικό του όνομα είναι «Good Job Nicky» και μάλιστα μόλις τον δεις θα κολλήσεις μαζί του. Έχει σπουδάσει και ασχολείται με τη μουσική αλλά έκανε τώρα το πρώτο δισκογραφικό του εγχείρημα και έγινε viral με το single «January 8th» μάλιστα, μπήκε στις τάσεις του YouTube. Αξίζει να σου πούμε φυσικά ότι οι στίχοι είναι δικοί του.

Αυτό βέβαια που δε ξέρεις είναι η ιστορία του καλλιτεχνικού του ονόματος είναι ότι δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει το όνομα του πατέρα του. Έτσι, με το ψευδώνυμο «Good Job Nicky» χτύπησε την πόρτα της δισκογραφική εταιρίας και ξεκίνησε από το μηδέν.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved