Harry Styles: To νέο music video του «Golden» έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις

Μετά το «Watermelon Sugar» έχει ανεβάσει το level επικίνδυνα.

Μετά από τόσες επιτυχίες, ο Harry Styles δεν επαναπαύεται. Τα singles «Watermelon Sugar» και «Adore You» έχουν ήδη κλέψει τις καρδιές μας και όχι μόνο. Έχουν γίνει πολύ- πλατινένια, έχουν κερδίσει τις άψογες θέσεις στα charts και συγκεκριμένα έχουν φτάσει στην κορυφή του Top 40 και του Hot AX radio charts.

Φυσικά δε θα έμενε μόνο σε αυτό ο Harry.Το «Watermelon Sugar» του χάρισε την πρώτη θέση στο Billboard Hot 100 και ετοίμασε για εμάς κάτι ακόμη πιο super. Τα τραγούδια που προαναφέραμε αποτελούν track του Πλατινένιου album «Fine Lines».

Η έκπληξη λοιπόν είναι ότι πλέον έχουμε εικόνα από το νέο music video του «Golden». Φυσικά μιλάμε για ένα κομμάτι από το album «Fine Line» του Harry Styles που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019.

Το track «Golden» απέκτησε το δικό του music video και πρέπει να ξέρεις ότι έχουμε πάθει μια εμμονή μαζί του. Σε σκηνοθεσία Ben και Gabe Turner, τα γυρίσματα έγιναν στην Ακτή Amalfi στη νότια Ιταλία και ο Harry θα σε γυρίσει σε όλα τα γραφικά σοκάκια της περιοχής.

Δες το music video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved