Harry Styles: Είχες συνειδητοποιήσει πόσα τατουάζ έχει στο σώμα του;

Ο αριθμός είναι μεγάλος...

Οι συστάσεις είναι περιττές όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά, όπως ο Harry Styles. Η καριέρα του ουσιαστικά άρχισε από τη στιγμή που ενώθηκε επαγγελματικά με τους υπόλοιπους και δημιούργησαν μαζί τους One Direction. Ένα συγκρότημα που για αρκετό καιρό αποτελούσε λόγο για τον ξέφρενο ενθουσιασμό των εκατομμυρίων fans σε όλον τον κόσμο.

Το boy band διαλύθηκε, ο κάθε ένας ακολούθησε τη δική του πορεία και πλέον έχουν σημειώσει πολλά πράγματα στο βιογραφικό τους, επαγγελματικό και προσωπικό. Ο Styles, για παράδειγμα, είχε σχέση με την Kendall Jenner, με την οποία μεγάλο μέρος του κοινού του ήθελε να μείνει. Πριν μερικούς μήνες, μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν στην ίδια εκπομπή να παίζουν ένα παιχνίδι και τα βλέμματά τους δεν έδειχναν ότι δε νιώθουν τίποτα.

Τώρα, ο 26χρονος τραγουδιστής βρέθηκε στην Ιταλία για τα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ και κάπου στο ενδιάμεσο είπε να κάνει και μία βουτιά με το μαγιό του, δείχνοντάς μας τα τατουάζ του.

Χωρίς να προσπαθήσεις πολύ, θα δεις μία τεράστια πεταλούδα, δύο χελιδόνια και φτέρη, ενώ στο σύνολό τους ξεπερνάνε τα 50. Ανάμεσά τους υπάρχουν μία χειραψία, μία γυμνή γοργόνα, ένας αετός, τρία καρφιά, ένα αστέρι, ένας σταυρός, μία άγκυρα, μία καρδιά, μία κιθάρα, κ.α.

Δες τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την επίσκεψή του στο Amalfi στο παρακάτω βίντεο.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved