Δε θα πιστέψεις το απίστευτο ρεκόρ που «χτύπησε» ο Harry Styles στην Ελλάδα

Θα είναι ψέμα αν πούμε ότι δεν το περιμέναμε.

Ο Harry Styles είναι εκείνο το αγόρι που έφερε το καλοκαίρι πιο νωρίς από ό,τι περιμέναμε. Με το δροσερό και ανατρεπτικό του κομμάτι «Warermelon Sugar» κατάφερε να μας στείλει παραλία, ενώ ταυτόχρονα με το music video του, σχεδόν μας έβρεξε με τις βουτιές του στη θάλασσα. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για εκατοντάδες ακροατές εκεί έξω το «Watermelon Sugar» είναι η must επιλογή για την καλοκαιρινή playlist και τώρα, έπειτα από αυτό το φανταστικό νέο, επιβεβαιωνόμαστε.

Το κομμάτι αυτό ανακηρύχθηκε ως το anthem του φετινού καλοκαιριού και επιτέλους μπορούμε να βγούμε έξω και να βροντοφωνάξουμε: «We Knew It!». Το κομμάτι του Harry έχει φτάσει στην πρώτη δεκάδα σε 16 χώρες ενώ παράλληλα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στο Διεθνές Digital Singles Chart της IFPI στην Ελλάδα. Κι ας μη μιλήσουμε για την συνεχή αυξανόμενη τάση του στο Διεθνές Airplay Chart της MediaInspector στη χώρα μας.



Έχει γίνει διπλά πλατινένιο στην Αυστραλία, πλατινένιο σε ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Μεξικό και χρυσό σε Βρετανία, Ισπανία και Πορτογαλία. Μη νομίζεις όμως ότι θα μείνουμε μόνο σε αυτό! Άλλο ένα κομμάτι είναι που έχει διακρυθεί και δεν είναι άλλο από το «Adore You».

Αυτό, σε αντίθεση με το «Watermelon Sugar» είναι τρεις φορές πλατινένιο στην Αυστραλία, δύο φορές πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, πλατινένιο σε Ηνωμένο Βασίλειο, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Μεξικό και χρυσό σε Βέλγιο, Δανία και Ιταλία. Επίσης έχει βρεθεί στο Top15 του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI στην Ελλάδα.
Υ.Γ: Harry Styles, σε αγαπάμε και ήμασταν σίγουρες για αυτές τις επιτυχίες σου από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε αυτά τα δύο τραγούδια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved