O Harry Styles έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση αλλά και την προσωπική του ζωή

Ο Harry Styles φωτογραφήθηκε με νέο hair look και δίχασε τους fans.

Αγνώριστος είναι ο Harry Styles μετά την τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του. Ο 29χρονος τραγουδιστής και πρώην μέλος των «Οne Direction» εντοπίστηκε από τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια πρόσφατης εξόδου του και ξάφνιασε τους πάντες με το νέο του look.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TMZ, ο Styles ξύρισε το κεφάλι του και δεν θυμίζει σε τίποτα τον pop star.

O Harry Styles επέστρεψε δυναμικά με το «As It Was» - Θα το ακούς ξανά και ξανά

Ο Harry Styles ξύρισε το κεφάλι του και είναι αγνώριστος

O νεαρός star υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό hairstyle από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει τα τελευταία πολλά χρόνια, ήδη από το ξεκίνημά του στους «One Direction».

Οι θαυμαστές του Styles δεν ενθουσιάστηκαν με το νέο του look και έκαναν αρκετά επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρκετοί ήταν οι fans που δήλωσαν θλίψη και σοκ ενώ άλλοι έσπευσαν να συγκρίνουν τη σημερινή του εικόνα με τον ίδιο όταν πραγματοποιούσε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής.

«Αγαπώ τόσο πολύ τον Harry Styles και θα υπερασπιστώ οτιδήποτε κάνει, αλλά αυτό το κούρεμα δεν είναι ωραίο, λυπάμαι», έγραψε ένας fan στο Twitter.

O τραγουδιστής είναι in love

Πριν λίγα 24ωρα ο Βρετανός τραγουδιστής παρακολούθησε τη συναυλία των U2 στο «Las Vegas Sphere» με την αγαπημένη του, Taylor Russell και στενούς φίλους.

Οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και αδιαφορούσαν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αλλά και τα videos που είδαν το φως της δημοσιότητας το ζευγάρι έβγαζε τρυφερές selfies και αντάλλασσε φιλιά σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved