Ο Harry Styles δεν διασκεδάζει απλά τους fans του! Δίνει και ερωτικές συμβουλές

Ο Harry Styles έδωσε tips για... ερωτευμένους την ώρα που βρισκόταν on stage στη Μινεσότα!

Ο Harry Styles είναι ένα άνθρωπος με πολλά ταλέντα και μας το έχει αποδείξει πολλές φορές! Εκτός από τραγουδιστής, είναι στιχουργός, ηθοποιός, αλλά και ιδιοκτήτης της εταιρείας καλλυντικών και αρωμάτων «Pleased As Holdings». Ωστόσο, πρόσφατα πρόσθεσε μια ακόμη... ιδιότητα στο πλούσιο βιογραφικό του! Αυτή του «dating expert».

Ναιιιι! To beauty brand του Harry Styles ενδέχεται να κυκλοφορήσει και βερνίκια νυχιών

Ο 27χρονος τραγουδιστής ξεκίνησε πρόσφατα τη δεύτερη περιοδεία του «Love On Tour», και κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Saint Paul της Μινεσότα, έδωσε σε όσους βρίσκονταν εκεί, μια πολύ σοφή συμβουλή. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok από τη συναυλία της 22ας Σεπτεμβρίου, δείχνει μια θαυμάστρια να κρατά ένα σημείωμα το οποίο γράφει: «Να του στείλω μήνυμα;». Και φυσικά ο Harry δε μπόρεσε να αφήσει αναπάντητο αυτό το ερώτημα!

«Κατά τη γνώμη μου, αν πρέπει, τότε αυτό δεν είναι καν ερώτηση. Αν παίζουμε παιχνίδια, αν αναρωτιέστε "να του στείλω μήνυμα ... "δεν μπορώ να του στείλω μήνυμα σύντομα" ... "και τώρα σκέφτομαι διπλά μηνύματα και αυτό είναι μια ολόκληρη διαδικασία", η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν υπάρχουν τέτοιου είδους παιχνίδια μεταξύ σας, πέταξέ τα στα σκουπίδια, μην τα κρατάς για εσένα», ήταν τα σοφά λόγια του πρώην τραγουδιστή των One Direction, με τους θαυμαστές του να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.



Η σχέση του με την Olivia Wilde

Όσον αφορά τον ίδιο, νομίζω πως δε χρειάζεται καμία συμβουλή για τα ερωτικά του, αφού είναι full in love με την 37χρονη ηθοποιό, Olivia Wilde, και οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Οι δυο τους πυροδότησαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Don't Worry Darling», την οποία σκηνοθέτησε η Olivia. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ήταν σε έναν γάμο τον Ιανουάριο του 2021.

Οι κοινές τους φωτογραφίες ήρθαν στη δημοσιότητα λίγους μήνες αφού η Olivia Wilde χώρισε από τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Jason Sudeikis, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον 7χρονο Otis Sudeikis και την 4χρονη Daisy Sudeikis.

harry styles2

@oliviawilde

Έκτοτε, η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Ο Harry ολοκλήρωσε το καλοκαίρι τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας «My Police» και σύμφωνα με μια πηγή του Page Six, το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του στην Ευρώπη!

«Ο Harry εθεάθη στην παραλία στο Πόρτο Ερκόλ, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του "My Policeman"», είπε μια πηγή στην PageSix πριν από λίγους μήνες. «Η Olivia ήταν επίσης στο Λονδίνο, περνώντας χρόνο με τα παιδιά της, τα οποία είναι εκεί με τον Jason. Έμεινε εκεί με τα παιδιά της και μετά πέταξε στο Πόρτο Ερκόλ για να συναντήσει τον Harry».

Όπως θα θυμούνται οι θαυμαστές τους, το ερωτευμένο ζευγάρι επανενώθηκε τελικά στην Τοσκάνη της Ιταλίας και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μέσα σε ένα γιοτ, στις 5 Ιουλίου. Στις ρομαντικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, το ζευγάρι δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του ο ένας από τον άλλο, καθώς απολάμβαναν τον ήλιο στην πλώρη του σκάφους.

Cover photo: @harryatyles

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved