Ο D3LTA διεκδικεί το βραβείο Best Newcomer στα Mad VMA και έχουμε όλα όσα θες να ξέρεις

«Hey you», τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο;

Έχουν περάσει περίπου εννέα μήνες από τότε που γνωρίσαμε τον D3LTA μέσα από το τραγούδι του Silent Revolution, και να που σήμερα είμαστε εδώ και τον περιμένουμε να πραγματοποιήσει το τρίτο του live στην πρωτεύουσα. Έκανε «σιωπηλά την επανάστασή του», μας έκανε να ερωτευτούμε με το «Hey you», ενώ και οι διασκευές που τραγουδάει σε εμφανίσεις του καμιά φορά είναι καλύτερες και από τα πρωτότυπα τραγούδια.

Επιπλέον έχει καταφέρει κάτι super μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ο D3LTA βρίσκεται στα φετινά βραβεία MAD και είναι και υποψήφιος για το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη (aka Best Newcomer). Φυσικά, αν είναι ο αγαπημένος σου δεν έχεις παρά να τον ψηφίσεις.

Ο Ελληνοβρετανός καλλιτέχνης που έχει καταγράψει δυναμική είσοδο στην ελληνική σύγχρονη rock σκηνή με τις επιτυχίες του θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό live δίπλα στη θάλασσα. Μια εμφάνιση ξεχωριστή και άκρως καλοκαιρινή, αφού θα πραγματοποιηθεί στη Βάρκιζα την Κυριακή (23 Ιουνίου 18:30) στο Moana Beach House δίπλα στην παραλία. Φόρα το μαγιό σου κι ετοιμάσου να ακούσεις και να τραγουδήσεις κι εσύ τα αγαπημένα σου τραγούδια.



Αν ακόμη έχεις κάποια κενά ή δεν έχει τύχει να ακούσεις κάποιο τραγούδι του, παρακάτω μπορείς ναα διαβάσεις όλα όσα θες να ξέρεις για εκείνον.

Ο D3LTA είναι ο καλλιτέχνης που μας έχει κερδίσει & έχουμε τους λόγους για να τον αγαπήσεις κι εσύ

Έχεις ακούσει το «Meds» των Placebo από τον D3LTA; Αν όχι πάτα το «play»

Είδα τον D3LTA και ξέρω γιατί θα γίνει ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved