«Hey You», άκουσες το καινούργιο τραγούδι του D3LTA;

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας

Δεν χρειάζεται να σου συστήσουμε ξανά τον D3LTA, αν διαβάζεις τη μουσική μας στήλη τότε όχι απλά θα τον ξέρεις, αλλά θα έχεις ήδη λατρέψει τη μουσική του. Μετά το Silent Revolution, που κυκλοφόρησε πριν από περίπου πέντε μήνες, ακούσαμε και τις διασκευές που κάνει στο κανάλι του στο YouTube σε γνωστά ροκ τραγούδια (αλήθεια πρέπει να ακούσεις το Meds των Placebo σε αυτή τη διασκευή) και τώρα ήρθε η ώρα να ακούσεις και το καινούργιο του κομμάτι.

Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες κι έχει τίτλο «Hey You». Φυσικά ο ίδιος υπογράφει για μία ακόμη φορά μουσική και στίχους, και πίστεψέ μας πρέπει να το ακούσεις. Η μουσική και οι στίχοι του νέου του single, καταγράφουν τα έντονα συναισθήματα της «ανεκπλήρωτης» αγάπης και αν το έχεις νιώσει αυτό το συναίσθημα, τότε μάλλον θα γίνει το αγαπημένο σου.

Το «Hey You» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα με ένα πραγματικά ξεχωριστό και ανατρεπτικό music video, που έχει ήδη ξεχωρίσει τόσο σε επίπεδο φωτογραφίας, όσο και σε επίπεδο σκηνογραφίας και κουστουμιών. Ας μην πούμε όμως κάτι άλλο και ας σε αφήσουμε να απολαύσεις το τραγούδι (fyi εμείς το έχουμε ήδη βάλει να παίζει στο replay).

Δες φωτογραφίες του στη gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved