Είδα τον D3LTA και ξέρω γιατί θα γίνει ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης!

Εμπιστεύσου με

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σου συστήσαμε μέσα από τη μουσική στήλη του TeenQueen τον D3LTA και το τραγούδι του Silent Revolution. Ο νεαρός καλλιτέχνης ήρθε αποφασισμένος να αλλάξει τα μουσικά δρώμενα και αν με ρωτάς το πέτυχε ήδη. Την Κυριακή που μας πέρασε (27 Ιανουαρίου) πραγματοποίησε το πρώτο του live στην Ελλάδα στο The Crow Club, όπου και παρευρέθηκα.

Το club στην περιοχή των Αμπελοκήπων είχε αρχίσει να γεμίζει από νωρίς (ναι κι εγώ έφτασα από τους πρώτους) και μέχρι ο D3LTA να βγει στη σκηνή ήταν πια γεμάτο. Ο Ελληνοβρετανός καλλιτέχνης παρουσίασε ένα εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα ερμηνεύοντας διασκευές αγαπημένων ροκ επιτυχιών, αλλά και δικά του τραγούδια. Προτού σχολιάσεις πως δεν είσαι της ροκ μουσικής, θέλω να σου πω πως κι εγώ στην καθημερινότητα μου σπάνια ακούω αυτό το είδος μουσικής, όμως πραγματικά μαγεύτηκα.

IMG 7244

Μπορεί να ακούς υπερβολική τη λέξη «μαγεύτηκα», όμως περιγράφει ακριβώς τα συναισθήματα που μου δημιουργήθηκαν ακούγοντας τον να τραγουδάει. Υπάρχουν στιγμές που ακούω ροκ κομμάτια και μου αρέσουν, υπάρχουν και αυτές που θα αλλάξω σταθμό μόλις τα ακούσω. Πιστεύω όμως, πως παίζει ρόλο και ο τρόπος που ερμηνεύει κάποιος ένα κομμάτι, και ο D3LTA ερμήνευσε μοναδικά όχι μόνο τα δικά του τραγούδια, αλλά και αυτά άλλων καλλιτεχνών που ήδη γνώριζα.

IMG 7193

Με παρέσυρε μαζί του σε ένα πολύ όμορφο μουσικό –Κυριακάτικο- ταξίδι, αφήνοντας με με υπέροχα συναισθήματα και πολύ λίγη στεναχώρια που ξημέρωνε Δευτέρα. Εάν λοιπόν δεν έχεις ακούσει ακόμη το τραγούδι του σου προτείνω να το κάνεις και πίστεψε με, θα είναι η «αιτία» που θα αγαπήσεις τη ροκ μουσική.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved