Ο D3LTA είναι ο καλλιτέχνης που μας έχει κερδίσει & έχουμε τους λόγους για να τον αγαπήσεις κι εσύ

Μιλήσαμε μαζί του και ιδού τι μας είπε

Τον D3LTA τον γνωρίζουμε μόνο μερικούς μήνες. Τον μάθαμε μέσα από το τραγούδι του Silent Revolution, το οποίο όπως περιγράφει και ο τίτλος του ξύπνησε κάτι επαναστατικό μέσα μας. Μια κρυφή και σιωπηλή επανάσταση με τον εαυτό μας, η οποία μας οδήγησε σε ωραία μονοπάτια. Ένα από αυτό ήταν να ψάξουμε να βρούμε και να μάθουμε λίγα περισσότερα πράγματα για τον D3LTA, που τόσο μας αρέσει η μουσική του.

Για αρχή να σου πούμε πως είναι μόλις 25 ετών κι έχει ήδη κάνει μία πολύ δυναμική είσοδο στο καλλιτεχνικό στερέωμα, και αυτό μόνο επίτευγμα μπορεί να χαρακτηριστεί για το νεαρό της ηλικίας του. Όπως σου έχουμε γράψει ξανά είναι Ελληνοβρετανός με επιρροές τόσο από την αγγλική rock σκηνή, όσο και από την ελληνική.

Εάν τον ακολουθείς στα social media κι έχεις επισκεφθεί έστω και μία φορά το μουσικό του κανάλι στο YouTube θα δεις πως διασκευάζει και τραγουδάει κομμάτια γνωστά, αλλά και δικά του τραγούδια που γράφει ο ίδιος. Έχει ήδη κάνει δύο live εμφανίσεις, ενώ αν τον ακολουθείς θα ξέρεις ήδη πως ετοιμάζει μία ακόμη για αύριο (17 Απριλίου 2019) στο Rock n Roll Athens.

Πώς ανακάλυψε όμως την αγάπη του για το τραγούδι, και πώς εμπνεύστηκε το όνομα D3LTA; Εμείς μιλήσαμε μαζί του και έχουμε όλες τις απαντήσεις που θες.

Έχεις συστηθεί στο κοινό σου και στον κόσμο με το όνομα D3LTA. πώς εμπνεύστηκες το D3LTA;

Στην πολυκατοικία που μεγάλωσα, έμενε στο διπλανό διαμέρισμα ένας γείτονας που ήταν πολύ μυστήριος. Ήταν ένα μυστήριο για όλους. Πίστευα ότι ήταν συγγραφέας, επειδή πολλές φορές θα τον έβλεπα στο μπαλκόνι με μια γραφομηχανή. Έμενε ξύπνιος όλο το βράδυ βάζοντας πολλές φορές δυνατά μουσική αψηφώντας όλους τους κανόνες που όλοι οι άλλοι «οφείλαμε» να ακολουθούμε. Στα παιδικά μου μάτια όλο αυτό το μυστήριο γιγαντωνόταν. Παρόλο που παραμείναμε για πολλά ακόμα χρόνια γείτονες, ποτέ δε μάθαμε το πραγματικό του όνομα. Το όνομα του παραλήπτη στα γράμματα, τους λογαριασμούς που ερχόντουσαν, και το κουδούνι ήταν Δ. Στη συνέχεια, μεγαλώνοντας, οι κολλητοί μου και στην Ελλάδα και στην Αγγλία, που γνώριζαν το story με φώναζαν D3LTA, μου άρεσε, το υιοθέτησα.

Είσαι μόλις 25 ετών και έχεις ήδη καταφέρει να αποκτήσεις αναγνωρισιμότητα και φανατικό κοινό. Πώς ανακάλυψες την αγάπη σου για το τραγούδι και ποια ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησες μπροστά σε κοινό;

Η μουσική ήταν το κέντρο της ζωής μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ξεκίνησα να παίζω πιάνο από 5 χρονών. Στο νηπιαγωγείο πήρα μέρος σε διαγωνισμό τραγουδιού! Ξέχασα τους στίχους προς το τέλος του τραγουδιού, αλλά με ψήφησαν οι συμμαθητές μου και βγήκα πρώτος! Από τότε είχα φανατικό κοινό (γέλια).

Το τελευταίο διάστημα έχεις ήδη κάνει 2 live εμφανίσεις στην Αθήνα και ετοιμάζεσαι να κάνεις μία ακόμη σε ένα ιστορικό club στο κέντρο της πρωτεύουσας. Τι να περιμένουμε από τον D3LTA στο Rock N’ Roll Athens στις 17 Απριλίου;

Πολύ ενέργεια, δύναμη, διαχρονικά rock τραγούδια και νέα μου τραγούδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα..!

Πώς αισθάνεσαι για την πορεία σου μέχρι εδώ και που ονειρεύεσαι να φτάσεις;

Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη μέχρι στιγμής. Ονειρεύομαι μπορώ να εμπνέομαι και να δημιουργώ μουσική για όλη μου τη ζωή!

Ποια είναι η πιο τρελή εκδήλωση θαυμασμού που έχεις δεχθεί μέχρι στιγμής (είτε από κοντά, είτε μέσα από τα social media);

Έχω δεχθεί πολύ όμορφα μηνύματα και για τα 2 τραγούδια, και πραγματικά είναι σπάνιο συναίσθημα! Είναι πολύ συγκινητικό. Την πιο τρελή εκδήλωση θαυμασμού την έχω λάβει από την Γιαγιά μου, που γράφει όλες μου της συνεντεύξεις και μόλις άκουσε το Hey You στο ραδιόφωνο πήρε τηλέφωνο τις φίλες της για να τους δείξει τι εγγονό έχει! (γέλια)

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα;

Πολύ καλή ερώτηση. Με γένια… μουσικά πιο εξελιγμένο, αλλά με την ίδια τρέλα!

Και για να σου κάνουμε ένα refresh στη μνήμη άκουσε ξανά το Hey You, που κυκλοφόρησε πριν από περίπου έναν μήνα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved