3 νόστιμα bowls με γιαούρτι για το σχολείο, το γραφείο και το brunch του ΣΚ

Οι πιο εύκολες και απολαυστικές συνταγές για bowls με γιαούρτι.

yoghurt bowls (bowls γιαουρτιού) έχουν γίνει μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή πρωινού τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο από άτομα που ακολουθούν υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή.

Αυτό μόνο τυχαία δεν συνέβη αφού είναι πολύ νόστιμα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνες, με αποτέλεσμα να δημιουργούν κορεσμό και να σε κρατούν χορτάτη για ώρες. Το γιαούρτι περιέχει ελάχιστες θερμίδες-λιπαρά και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά λαχταριστά υλικά όπως μέλι, δημητριακά, ξηρούς καρπούς, φρούτα κ.ά.

Το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις είναι να πειραματιστείς για να βρεις τους συνδυασμούς της αρεσκείας σου. Αν λοιπόν ψάχνεις εύκολες και λαχταριστές συνταγές για τα πρωινά ή τα ενδιάμεσα σνακ σου, είμαστε εδώ για εσένα.

Ψάξαμε, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τις πιο viral συνταγές για yoghurt bowls που αξίζει να δοκιμάσεις στον ελεύθερό σου χρόνο. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τις ανακαλύψεις.

3 νόστιμα και υγιεινά bowls με γιαούρτι

1) Bowl με γιαούρτι και μπανάνα

Αν αγαπάς τα γλυκά θα το λατρέψεις.

Σε ένα μπολ ρίξε ένα κεσεδάκι γιαούρτι. Πρόσθεσε μισή ψιλοκομμένη μπανάνα, λίγο μέλι και μια μεγάλη κουταλιά φυστικοβούτυρο. Αν θες extra γεύση μπορείς να προσθέσεις τους αγαπημένους σου ξηρούς καρπούς. Καλή απόλαυση.

https://www.instagram.com/reel/CpwpnAhKcf0/

2) Bowl με γιαούρτι και κόκκινα φρούτα

H πιο απολαυστική εκδοχή του yoghurt bowl.

Σε ένα blender άδειασε ένα κεσεδάκι γιαούρτι. Ρίξε κόκκινα φρούτα της επιλογής σου (raspberries, φράουλες, μούρα κ.ά). Άλεσέ τα καλά. Ρίξε το μείγμα σε ένα bowl. Πρόσθεσε βρώμη, ξηρούς καρπούς και απόλαυσε.

https://www.instagram.com/p/CiQHzU9Ivw-/

Δοκίμασε το Strawberry-Glaze Smoothie της Hailey Bieber για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

3) Bowl με γιαούρτι και αβοκάντο

https://www.instagram.com/p/CILWacEHno8/

Εσύ ποιο θα δοκιμάσεις πρώτο;

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved