Κράτα σημειώσεις – Πώς η Lili Reinhart γλίτωσε από την «παγίδα» του άγχους μετά από 15 χρόνια

Η Lili Reinhart είναι ένθερμη ακτιβίστρια για την ψυχική υγεία και το κορίτσι που πραγματικά θα σε εμπνεύσει και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το άγχος που σε κατακλύζει.

Άγχος για το διαγώνισμα που έχεις αύριο, αγωνία γιατί το crush δεν απάντησε αμέσως στο μήνυμα, ταραχή γιατί τσακώθηκες με την bestie, ιδρώτας για το αν τελικά έγραψες καλά στις εξετάσεις Αγγλικών. Όλα μέσα στη ζωή είναι και, δυστυχώς, το άγχος μάς «τρώει» πολλές φορές. Περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Και εκεί που λες ότι δεν γίνεται, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, έρχεται η αγαπημένη σου Lili Reinhart, το κορίτσι του Riverdale, να σου πει «stop». Και να σου δώσει δύναμη. Γιατί κι εκείνη – όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast του Jay Shetty- έδωσε «μάχη» με το άγχος για 15 ολόκληρα χρόνια. Τα κατάφερε, όμως, και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της όλα εκείνα που τη βοήθησαν να δώσει «τέλος» σε αυτήν τη βασανιστική συνθήκη.

Η Dua Lipa έχει καλή ψυχολογία γιατί κρατά ημερολόγιο & ακολουθεί ακόμα 4 hacks

Τα μυστικά της Lili Reinhart για να πεις «αντίο» στο άγχος

Πήρες χαρτί και μολύβι; Έστω… μπήκες στα notes του smartphone; Ήρθε η ώρα να κρατήσεις σημειώσεις για να βρεις και πάλι το νόημα της ζωής, όπως το βρήκε η Lili Reinhart. Πες «αντίο» στο άγχος ακολουθώντας τα παρακάτω tips.

https://www.instagram.com/p/CTz1cBqpn-x

Επίτρεψε στον εαυτό σου να νιώσει όλα τα συναισθήματα

Η Lili Reinhart, ως παιδί, καταπίεζε τα συναισθήματά της, επειδή όλοι γύρω της της έλεγαν να μην κλαίει, να μη λυγίζει, να είναι γενναία. Είναι, όμως, το κλάμα έλλειψη γενναιότητας; Όχι, φυσικά. Είναι ανθρώπινο, είναι φυσιολογικό, είναι αναγκαίο να εκφράζεσαι κλαίγοντας. Και, σίγουρα, δεν είναι ντροπή. Εκφράσου ελεύθερα, λοιπόν, και άσε κάθε είδους καταπίεση… για τους άλλους.

Μάθε να νιώθεις ολοκληρωμένη μόνο με τον εαυτό σου

Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν στη ζωή μας. Δε σημαίνει ότι επειδή τώρα ερωτεύτηκες θα είσαι και αύριο ερωτευμένη με τον ίδιο άνθρωπο. Δεν σημαίνει ότι τώρα, επειδή έχεις μια κολλητή θα την έχεις μέχρι τα βαθιά γεράματα. Μπορεί να συμβούν τέτοιες απώλειες, όσο και από τις άλλες, που φεύγουν από τη ζωή αγαπημένα μας πρόσωπα. Μην το βάλεις κάτω και αντιμετώπισε τον ίδιο σου τον εαυτό. Νιώσε καλά με εσένα την ίδια πρώτα και μετά προσπάθησε ξανά να βρεθείς με κόσμο.

https://www.instagram.com/p/CTOHpW-li8x

Δημιούργησε μια νέα ταυτότητα

Η Reinhart αποκάλυψε στον Shetty ότι παλιά ήταν απαισιόδοξη, κάτι που λειτουργούσε σε εκείνη ως αμυντικός μηχανισμός για την απογοήτευση. Αγωνίστηκε πολύ να «χωρίσει» τους δρόμους της με αυτό το άτομο με το οποίο ταυτιζόταν για τόσο καιρό. Και τα κατάφερε! Τώρα πια, η 26χρονη ηθοποιός του Riverdale παίρνει συνειδητά αποφάσεις και δεν λειτουργεί με… τον «αυτόματο πιλότο». «Χρειάζεται παύση και προβληματισμός και ενεργητική προσπάθεια για να αλλάξει αυτή η συμπεριφορά», δήλωσε χαρακτηριστικά η star.

Συνδέσου με τον ανώτερο εαυτό σου

Η Lili Reinhart κατάφερε να το κάνει αυτό μέσα από το ρέικι και τον διαλογισμό, όμως η ίδια αναφέρει στη συνέντευξή της ότι ο καθένας μπορεί να συνδεθεί με τον ανώτερο εαυτό του με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί να είναι η γυμναστική, το ημερολόγιο, ακόμα και ένα απολαυστικό αφρόλουτρο.

Φρόντισε το έντερό σου

Η Lili Reinhart πεθαίνει για fast food, όμως αυτές οι διατροφικές επιλογές της την οδήγησαν όχι μόνο σε μια δυσαρέσκεια με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και στη χρόνια κούρασή της. «Ξοδεύω τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να βελτιώσω την ψυχική μου υγεία και δεν κάνω απολύτως τίποτα για τη σωματική», είπε η Reinhart χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός τόνισε επίσης ότι πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει πως η κατάθλιψη συνδέεται άμεσα με το έντερο, γεγονός που της έδωσε την κύρια ώθηση για να επαναπροσδιορίσει και να αλλάξει τις παλιές της διατροφικές συνήθειες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved