Η Dua Lipa έχει καλή ψυχολογία γιατί κρατά ημερολόγιο & ακολουθεί ακόμα 4 hacks

Ακολούθησε τις συμβουλές της Dua Lipa για μια πιο ευτυχισμένη ζωή.

Η Dua Lipa είναι γιόγκι, καλή μαγείρισσα, λάτρης των ζωδίων και γενικά αυτό που λέμε... αφεντικό (AKA my new girl crush).

Σαν να χρειαζόμασταν περισσότερους λόγους για να τη λατρέψουμε, ήταν ανοιχτή και ειλικρινής για τους αγώνες που δίνει με την ψυχική της υγεία. Σε ένα επεισόδιο του «The Gurls Talk Podcast» με την οικοδέσποινα Adwoa Aboah, η τραγουδίστρια μοιράστηκε τους τρόπους με τους οποίους δίνει προτεραιότητα στην ευημερία της κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Φυσικά, κράτησα σημειώσεις! Αντλώντας έμπνευση από μια άλλη συνέντευξή της στη Vogue, συγκέντρωσα τα 5 hacks της Dua Lipa για το πώς να φροντίζεις και να ενισχύεις την ψυχολογία σου καθημερινά, ακόμα κι όταν τα βλέπεις όλα στραβά και μαύρα. Προειδοποίηση: θα θέλεις να γίνεις η BFF της!

Το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής της Dua Lipa για να διατηρεί το σώμα της

https://www.instagram.com/p/CbDhkPsM5y_

#1. Κράτα επαφές με άτομα που αγαπάς

Η Dua Lipa ενθάρρυνε τους ακροατές του The Gurls Talk Podcast να αφιερώσουν χρόνο για να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που αγαπούν, ώστε να καλλιεργήσουν το αίσθημα της συντροφικότητας. Τώρα που έχουμε επιστρέψει σε κάποια κανονικότητα μετά την δύσκολη περίοδο του κορονοϊού, είναι πολύ σημαντικό να κρατάς επαφές με ανθρώπους που σε κάνουν να γελάς και που έχεις στην καρδιά σου, ή ακόμα και να προσπαθήσεις να επανασυνδεθείς με φίλες σου από το γυμνάσιο, με τις οποίες είχες χαθεί μέχρι σήμερα.

#2. Ξεκίνα να γράφεις σε ημερολόγιο

Ενώ το να γράφει τραγούδια είναι η κύρια μορφή ημερολογίου της Dua, πρότεινε να γράφεις για τα συναισθήματά σου και να μην φοβάσαι να εκφράσεις τις σκέψεις σου αποτυπώνοντάς τες στο χαρτί.

https://www.instagram.com/p/CeGuUZZsi_x

#3. Βρες τρόπους απόδρασης από τις άσχημες σκέψεις

Η μορφή διαφυγής της Dua είναι η μουσική. Μερικές φορές, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα δυνατό κλάμα ή ένας έντονος χορός προκειμένου να ξεσπάσουμε και να αφήσουμε πίσω μας τις κακές σκέψεις.


#4. Κάνε ένα διάλειμμα από τα social media

Η Dua Lipa είπε στην Adwoa ότι υπήρξε ένα σημείο που η διαδικτυακή κριτική την εμπόδισε να νιώθει περήφανη για τα επιτεύγματά της. «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να είχα κάνει τον δεύτερο δίσκο μου αν δεν είχα κάνει ένα βήμα πίσω από τα social media», είπε. «Θα πρέπει πάντα να απομακρύνεστε από πράγματα που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική σας υγεία. Αφήστε όλα τα καλά πράγματα που σας εμπνέουν, σας ενθουσιάζουν και το κάνουν διασκεδαστικό».

#5. Εξάσκησε την ευγένεια και την καλοσύνη σου

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρεία, οι πράξεις καλοσύνης ενισχύουν την ευτυχία και την ευεξία και συνδέονται ακόμη και με οφέλη για τη σωματική υγεία. Γι' αυτό, χαμογέλασε στους γύρω σου, κέρασε καφέ μια φίλη σου ή κάνε ένα κομπλιμέντο.

Πηγή φωτογραφιών: @dualipa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το καλό σου φόρεμα μπορείς να το φοράς και κάθε μέρα - Εμπνεύσου από την Dua Lipa

Θέλεις να δεις την Dua Lipa από κοντά; Θα σου κοστίσει μόλις... 2.207 ευρώ!

Cover photo: dualipa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved