Dua Lipa poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Barbie' on Wednesday, July 12, 2023, in London. (Scott Garfitt/Invision/AP) Invision

Με το νέο της τραγούδι η Dua Lipa έλυσε τις απορίες των fans της για τις περίεργες αναρτήσεις της

Η Dua Lipa ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού κι ο τίτλος του έλυσε τις απορίες που είχαν δημιουργήσει οι πρόσφατες αναρτήσεις της.

Η Dua Lipa με μια ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram ανακοίνωσε πως μετά το τελευταίο άλμπουμ της «Future Nostalgia» αλλά και το τραγούδι «Dance the Night» που ακούσαμε στην ταινία της Barbie, στις 9 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Houdini».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η pop τραγουδιστρια ήταν μια «οπτική παραίσθηση» με τον εαυτό της πρωταγωνιστή, αφού ο τίτλος του νέου της τραγουδιού έχει το όνομα του μάγου Harry Houdini.

https://www.instagram.com/p/CzHWiLasjjg/

Κάπως έτσι, λύθηκαν και οι απορίες που είχαν οι fans της σχετικά με κάποιες «περίεργες» αναρτήσεις που έκανε η ίδια το τελευταίο διάστημα στο Instagram. Aφού είχε σβήσει όλες τις αναρτήσεις της και είχε αλλάξει φωτογραφία στο προφίλ της, η Dua Lipa τις προηγούμενες μέρες είχε κάνει κάποια αινιγματικά posts, τα οποία διέγραψε μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσής της ότι θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι.

Ωστόσο, αυτά έχουν παραμείνει στο προφίλ της στο Twitter/X αν θες να ρίξεις μια ματιά στο τι έδειχναν.

Πρώτα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με ένα κλειδάκι στο στόμα, γράφοντας στη λεζάντα «Πιάσε με ή φεύγω» - παραπέμποντας στον μάγο Houdini, καθώς μια θεωρία για το πώς δραπέτευε από τα δεσμά του έλεγε ότι η σύζυγός του είχε ένα κλειδί στο στόμα της και του το έδινε όταν τον φιλούσε.

Παράλληλα, στις 31 Οκτωβρίου η Dua Lipa δημοσίευσε ένα βίντεο - ψυχεδελικής αισθητικής - το οποίο κατέληγε στους αριθμούς 4 8 9 9 14 15 21, οι οποίοι όπως - σωστά - κατάφεραν να μαντέψουν κάποιοι από τους fans της αντιστοιχούσαν σε γράμματα του αγγλικού αλφαβήτου, τα οποία σχημάτιζαν τη λέξη «dhiinou», που είναι αναγραμματισμός του «Houdini».

Νέο άλμπουμ και αλλαγή ύφους τραγουδιών;

Πάντως πολλοί θεωρούν πως το «Houdini» θα είναι μόνο ένα από τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ, αφού η ίδια δεν έχει βγάλει κάποιον άλλο, ύστερα από το «Future Nostalgia», το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2020, κερδίζοντας το Βραβείο Γκράμι για το καλύτερο Pop Vocal Album το 2021.

Κάποιες από τις επιτυχίες του συγκεκριμένου άλμπουμ της, άλλωστε, σίγουρα τις έχεις χορέψει σε κάποια έξοδό σου, όπως το «Levitating», το «Don’t Start Now» και το «Break My Heart».

Aπό την άλλη πάντως, υπάρχουν και κάποιοι που υποψιάζονται πως η Dua Lipa θα απομακρυνθεί από την ποπ με ντίσκο επιρροές, όπως την ακούσαμε στο «Future Nostalgia», και θα πάει σε ύφος πιο κοντά στο psychedelic, με επιρροές από τη δεκαετία του 1970, αν λάβουμε υπόψην μας τις εικόνες που κυκλοφόρησε για την προώθηση του νέου της κομματιού.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved