H Dua Lipa «το ζει» αλά Ελληνικά με τον Romain Gavras στις καλοκαιρινές διακοπές

H Dua Lipa και ο Romain Gavras κάνουν διακοπές στην Ελλάδα και οι φωτογραφίες τους θα σε ταξιδέψουν. 

Ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής της φαίνεται πως περνάει η Dua Lipa η οποία είναι full in love με τη νέα της σχέση. Η 27χρονη είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες με τον Ελληνικής καταγωγής, Romain Gavras, γιο του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Η pop star και ο γνωστός σκηνοθέτης «έβαλαν φωτιά» στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι τον Φεβρουάριο, όταν φωτογραφήθηκαν από τους παπαράτσι την ώρα που έφευγαν από ένα afterparty των BAFTAs στο Λονδίνο. Λίγους μήνες αργότερα το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

H Dua Lipa «ψηφίζει» Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Πριν από λίγα 24ωρα η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της ήρθαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σίφνο όπου έκαναν ολιγοήμερες διακοπές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CuZTFZAsn_J/

Η pop star επέλεξε να κάνει σανίδα SUP στα βαθυγάλανα νερά του νησιού, περπάτησε χέρι-χέρι με τον σύντροφό της στα γραφικά σοκάκια και δοκίμασε Ελληνικά παραδοσιακά πιάτα.

https://www.instagram.com/p/Cubs-QrsmHv/

Μετά τις διακοπές τους στην Σίφνο η Dua Lipa και ο Romain Gavras επισκέφθηκαν την Αθήνα. Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφθηκε τον βράχο της Ακρόπολης και φωτογραφήθηκε μπροστά στον Παρθενώνα με την τραγουδίστρια να μοιράζεται εικόνες από την θέα με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/CuZojQVMSCF/

Φορώντας ένα τζιν σορτσάκι, λευκό τοπ και ένα κομψό πουκάμισο, η 27χρονη παρέδωσε μαθήματα στυλ.

2c8c3119322c433dba908145862da2c0.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Γιατί όλοι κάνουν προτάσεις γάμου στην περιοδεία της Taylor Swift;

Ποιος είναι ο Romain Γαβράς

Ο Romain Γαβράς είναι Γάλλος σκηνοθέτης, γιος του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Είναι 42 ετών και μετρά σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του.

Η Dua Lipa ήταν ελεύθερη μετά τον χωρισμό με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της Anwar Hadid, στα τέλη του 2021. Από την άλλη, ο Romain Gavras έβγαινε με την τραγουδίστρια Rita Ora για έξι μήνες πριν χωρίσουν τον Μάρτιο του 2021.

https://www.instagram.com/p/CpKGy-6t1dR/

Oι δύο τραγουδίστριες είχαν κάποτε καλή σχέση ωστόσο πλέον έχουν απομακρυνθεί, καθώς πιστεύεται ότι η συνεργασία της Dua Lipa με τον πρώην της Rita Ora, Calvin Harris ήταν η αφορμή για τον τσακωμό τους.

Πηγή κεντρικής: dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved