H Dua Lipa γίνεται Barbie girl όμως εμείς δεν ξεχάσαμε ποτέ τις bikini εμφανίσεις της

Η νεαρή pop star ερμηνεύει το τραγούδι «Dance the Night» το οποίο είναι τo soundtrack της νέας ταινίας Barbie.

H Dua Lipa είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές παρουσίες στο χώρο της μουσικής. Η 27χρονη τραγουδίστρια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τα τραγούδια της ενώ αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλά κορίτσια παγκοσμίως σε θέματα μόδας και ομορφιάς.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν φοβάται ποτέ να πειραματιστεί με τη μόδα και δοκιμάζει συνεχώς νέα fashion trends. Το στυλ της είναι αξιοζήλευτο και δεν είναι τυχαίο πως τα video clips της καταφέρνουν πάντα να κλέβουν τις εντυπώσεις και να αποδεικνύουν πόσο πρωτοποριακή είναι η νεαρή καλλιτέχνης.

Το νέο τραγούδι της Dua Lipa για τη νέα ταινία της Barbie

H pop star κυκλοφόρησε το τραγούδι «Dance the Night» στις 26 Μαΐου και οι fans το έχουν ήδη λατρέψει, χαρίζοντάς της περισσότερες από 26 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

https://www.instagram.com/p/Csi90UWvsGi

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 27χρονη pop star μας είχε δώσει μια μικρή «γεύση» από το νέο της τραγούδι αποτυπώνοντας μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του trailer που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

Dua Lipa: Τα 5 μυστικά της για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

«Αυτή η Barbie έχει ένα τραγούδι που έρχεται αυτή την εβδομάδα… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ», έγραψε η pop σταρ στο Ιnstagram ενώ μοιράζεται ένα μικρό στίχο του νέου τραγουδιού. «Just come along for the ride!», τραγουδά η Dua Lipa στο τέλος του teaser.

Tο καλύτερο νέο ωστόσο είναι πως η Dua Lipa εντάχθηκε στο καστ της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν η Margot Robbie στον ρόλο της διάσημης κούκλας και ο Ryan Gosling ως Κen. Η Greta Gerwig έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία με την συμβολή του βραβευμένου σκηνοθέτη και συζύγου της Noah Baumbach.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να απολαύσεις το νέο τραγούδι της Dua Lipa.

Οι ωραιότερες φωτογραφίες της Dua Lipa με μαγιό

H Dua Lipa αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς όσον αφορά τις beachwear εμφανίσεις αφού κάθε της look είναι καλύτερο από το προηγούμενο.

Πηγή κεντρικής: dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved