Το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής της Dua Lipa για να διατηρεί το σώμα της

Η Dua Lipa έχει πολύ υγιεινές συνήθειες και δεν παραλείπει ποτέ την προπόνησή της.

Η καριέρα της Dua Lipa βασίζεται φυσικά στη φωνή της, αλλά ποτέ δε βλάπτει ένα καλογυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα που ... ολοκληρώνει το πακέτο με τον ιδανικότερο τρόπο. Γι' αυτό η διάσημη τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της και φροντίζει να μην παραλείπει ποτέ τη ρουτίνα προπόνησής της.

Η διατροφή που ακολουθεί η 26χρονη είναι super αποτελεσματική, ενώ η ίδια δε στερείται απολύτως τίποτα - απλώς τα καταναλώνει με μέτρο.

4 DUA

Dua Lipa: Τα 5 μυστικά της για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Η Dua Lipa φροντίζει να μαγειρεύει μόνη της όταν βρίσκει χρόνο, κάτι το οποίο τη βοηθά να αποφεύγει να τρώει υπερβολικά επεξεργασμένα τρόφιμα γεμάτα συντηρητικά που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας με την πάροδο του χρόνου.

https://www.instagram.com/p/CWtAwJ2MM2U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πρωινό γεύμα της Dua Lipa

Όταν έχει πρωινή γυμναστική, η Dua Lipa τρώει μια μπανάνα και φυστικοβούτυρο προηγουμένως. Αυτές οι τροφές τής δίνουν άφθονη φυτική πρωτεΐνη και κάλιο για να διατηρεί τους μύες σε λειτουργία κατά τη διάρκεια των προπονήσεών της.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια είναι λάτρης των αρτοσκευασμάτων και πάντα πρόθυμη να φάει ψωμί ή τα αγαπημένα της ντόνατς τις ημέρες που δε σκοπεύει να κάνει κάτι που σχετίζεται με τη δουλειά. Το να τρώει αυτές τις γλυκές λιχουδιές συχνά την αφήνει να νιώθει νωχελική, επομένως προσπαθεί να τις καταναλώνει σπάνια.

Μεσημεριανό

Δεδομένου ότι η Dua Lipa είναι συνεχώς απασχολημένη, καταναλώνει το μεσημεριανό της γεύμα εν κινήσει. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγει γρήγορες σαλάτες, άπαχες τορτίγιες και διάφορα άλλα γεύματα με λαχανικά, ώστε να μη νιώθει φουσκωμένη.

Βραδινό

Όπως κάνει και με τα υπόλοιπα γεύματά της, η Dua Lipa κρατά το υγιεινό μοτίβο και στο δείπνο της. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που λαχταρά φαγητά όπως μπέργκερ και πίτσα, και φυσικά επιτρέπει μερικές φορές στον εαυτό της να αφεθεί σε αυτά.

https://www.instagram.com/p/CWdZ-qisC7J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ρουτίνα προπόνησης της Dua Lipa

Όσο busy κι αν είναι το πρόγραμμά της, η Dua Lipa προσπαθεί να βρίσκει κάθε μέρα χρόνο για γυμναστική.

Οι τυπικές της προπονήσεις είναι αρκετά απλές και γρήγορες, αλλά και πολύ αποτελεσματικές. Της αρέσει να κάνει HIIT, το οποίο δε διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά, αλλά εξακολουθεί να καίει πάρα πολλές θερμίδες.

Αυτό το είδος γυμναστικής δεν απαιτεί κανέναν απολύτως εξοπλισμό και της δίνει μια πλήρη προπόνηση σε πολύ λίγο χρόνο, που την καθιστά ιδανική για το πολυάσχολο πρόγραμμά της.



Κατά τη διάρκεια της προπόνησης HIIT, η 26χρονη στοχεύει στους κοιλιακούς και τους γλουτούς της. Μερικές από τις αγαπημένες της ασκήσεις είναι οι εξής:

  • Bicycle crunches
  • Στατική σανίδα
  • Leg lifts
  • Donkey kicks

Κάθε μία από αυτές τις ασκήσεις στοχεύει σε πολλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, καθιστώντας την προπόνησή της εξαιρετικά αποτελεσματική. Ωστόσο, έχει πάντα επίγνωση του πώς νιώθει όταν επιλέγει ποιες ασκήσεις θα ενσωματώσει στη ρουτίνα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Dua Lipa είσαι είδωλο! 5 make up looks που θέλουμε να αντιγράψουμε ΤΩΡΑ

Dua Lipa: Είναι 90's queen και αυτό το outfit της το αποδεικνύει

Θέλεις να κάνεις τη διαφορά; Φόρεσε τα σκουλαρίκια σου τόσο απρόβλεπτα όσο η Dua Lipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved