Βack to school: Νέο crush στο σχολείο; 5 tips για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον

Νέα σχολική χρονιά, νέα φλερτ.

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και η επιστροφή στα θρανία (χωρίς μάσκες αυτή τη φορά) είναι γεγονός. Αυτό συνεπάγεται με νέους συμμαθητές, ανέμελες στιγμές και καινούρια πρόσωπα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω.

Κακά τα ψέματα, το σχολείο είναι ο χώρος που περνάμε καθημερινά τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας. Τα πρώτα φλερτ δν αργούν να εμφανιστούν και είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη εντοπίσει το crush σου. Εμείς στο TeenQueen.gr είμαστε εδώ για εσένα γι'αυτό βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα καλύτερα tips για να τον κατακτήσεις.

Νέο crush στο σχολείο; 5 tips για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του

1) Σκάσε ένα χαμόγελο

Το πιο αποτελεσματικό και εύκολο κόλπο για να σε προσέξει είναι το χαμόγελο. Κοίταξέ τον, χαμογέλασε και κάνε τον να καταλάβει πως ενδιαφέρεσαι. Αν είναι αμοιβαίο, θα κάνει σίγουρα κι εκείνος κάποια κίνηση.

2) Επένδυσε σε ένα ωραίο άρωμα

Να μυρίζεις τέλεια κάθε στιγμή. Όταν είσαι κοντά του (στο προαύλιο, στην τάξη κ.ά) φρόντισε το άρωμά σου να αφήνει μια γλυκιά αίσθηση στον αέρα. Μην το παρακάνεις όμως με την ποσότητα. Μια ωραία μυρωδιά θα τον κάνει να σε προσέξει, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

sxoleio

3) Δείξε ενδιαφέρον για τα hobbies του

Κλασική και διαχρονική συμβουλή. Ένα αγόρι ελκύεται από μια κοπέλα που δείχνει ενδιαφέρον για τις δραστηριότητές του όσο βαρετές και αν είναι. Φρόντισε να του πιάσεις την κουβέντα και να κάνεις διάφορες ερωτήσεις για τα hobbies του. Θα εκτιμήσει πολύ ότι αφιέρωσες χρόνο για να μάθεις περισσότερα για εκείνον.

4) All time classy

Ντύσου όμορφα και κομψά. Ανέδειξε το προσωπικό σου στυλ, επιλέγοντας ρούχα που τονίζουν τα δυνατά σου σημεία. Να είσαι σίγουρη πως θα ξεχωρίσεις όταν βρεθείς στο οπτικό του πεδίο.

5) Φλέρταρε με τα μάτια

Φεύγεις για σπουδές και αφήνεις πίσω το αγόρι σου; Πώς θα την παλέψεις με σχέση από απόσταση

Πηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχεις απογοητευτεί από τα dating apps; Το matchmaking είναι για σένα

Back to school: Πώς θα προετοιμαστείς ψυχολογικά για τη συνάντηση με τον πρώην στο σχολείο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved