Έχεις απογοητευτεί από τα dating apps; Το matchmaking είναι για σένα

Το matchmaking είναι εκείνο που πρέπει να δοκιμάσεις μετά τις εφαρμογές γνωριμιών.

Ακόμα και αν έχεις εξαντλήσει όλα τα dating apps και δεν έχεις καταφέρει ακόμα να δεις αποτέλεσμα και να βρεις ένα αγόρι της προκοπής, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Παρόλο που οι παραδοσιακοί τρόποι να γνωρίσεις κάποιον (δηλαδή face-to-face) είναι προτιμότεροι γιατί έχεις την ευκαιρία να δεις τον άλλον από κοντά και να αισθανθείς τα vibes του, οι εφαρμογές γνωριμιών έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που έχουν γνωριστεί και στη συνέχεια ερωτευτεί μέσα από apps όπως το Tinder.

Μιλάτε συνέχεια στο dating app αλλά για ραντεβού τίποτα; 4 hacks για να σου ζητήσει να βγείτε

Αν ωστόσο έχεις κουραστεί ή βαρεθεί με τις εφαρμογές γνωριμιών, είναι καιρός να αρχίσεις να χρησιμοποιείς υπηρεσίες matchmaking και παρακάτω θα μάθεις το γιατί:

alexander mcferon DxrAi6O05MM unsplash

Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία matchmaking

Το matchmaking είναι κατάλληλο για όποιον είναι έτοιμος να βρει τον έρωτα. Εάν έχεις αυτοπεποίθηση, ξέρεις ποια είσαι και τι θέλεις, το matchmaking είναι κατάλληλο για εσένα. Αν δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω, θα πρέπει πρώτα να καλλιεργήσεις τη σχέση με τον εαυτό σου και μετά να μπεις σε μία σχέση.

Τα matches δεν βασίζονται σε αλγόριθμο

Σε αντίθεση με τους αλγόριθμους που γνωρίζουμε και λατρεύουμε να μισούμε στον διαδικτυακό κόσμο, το matchmaking ακολουθεί μια διαισθητική προσέγγιση για να «ταιριάξει» δύο άτομα. Λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, τις αξίες και τις προτιμήσεις κάθε ατόμου και αυτό επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίσουν άτομα με τα οποία ταιριάζουν.

Έχεις υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία

Στις εφαρμογές γνωριμιών, κάνεις «match» με άλλους ανθρώπους, αλλά από εκεί και πέρα, είσαι μόνοι σου. Εναπόκειται αποκλειστικά σε εσένα (και σε αυτούς) να συνεχίσετε μια συζήτηση, να προγραμματίσετε ένα ραντεβού και να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Ωστόσο, οι matchmakers παρέχουν υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, είτε δίνοντας συμβουλές για το πρώτο ραντεβού είτε βοηθώντας σε να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Οι υπηρεσίας matchmaking είναι ασφαλείς

Το πιο τρομακτικό πράγμα με τα ραντεβού δεν είναι η πιθανότητα απόρριψης, αλλά το γεγονός ότι κυριολεκτικά δεν γνωρίζεις καθόλου το άτομο με το οποίο θα συναντηθείς. Οι matchmakers λειτουργούν ως μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση τρίτων σε σχέση με τα διαδικτυακά ραντεβού και η ασφάλεια βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους. Εάν θέλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, μπορείς να εμπιστευτείς μια υπηρεσία matchmaking που θα σου παρέχει όλη την ασφάλεια που χρειάζεσαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φεύγεις για σπουδές και αφήνεις πίσω το αγόρι σου; Πώς θα την παλέψεις με σχέση από απόσταση

Δεν λέγονται όλα μέσω SMS: Όσα δεν πρέπει ποτέ - μα ποτέ - να του πεις με μήνυμα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved