Μήπως χρειάζεσαι ένα time-out από την κολλητή σου; Τα 3 σημάδια που το φανερώνουν

Πώς να της το ζητήσεις χωρίς να χαλάσεις μια για πάντα τη φιλία σας.

Κατ' αρχάς, να ξεκινήσουμε από το βασικό... Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός οριστικού τέλους στη φιλία σας και ενός προσωρινού διαλείμματος (time-out για να καταλαβαινόμαστε!).

Το καλό με το να αναγνωρίζεις ότι εσύ και η BFF σου πρέπει να κρατήσετε μια απόσταση για κάποιο χρονικό διάστημα, είναι ότι αντιλαμβάνεσαι πόσα πολλά σημαίνει για εσένα και δε θέλεις να χαλάσει οριστικά αυτή η τόσο δυνατή φιλία που έχετε. Άρα ποια είναι η λύση; Η μικρή παύση.

Η κολλητή σου βγαίνει με τον πρώην σου; Δεν θα κάτσεις να σκάσεις


Μπορεί, όμως, να γίνει πολύπλοκο γιατί μερικές φορές πηγάζει από κάτι που περνάς εσύ σε προσωπικό επίπεδο και απλά δεν μπορείς να δώσεις στην κολλητή σου την προσοχή που χρειάζεται. Σε αυτή την περίπτωση, είναι μια κατάσταση του τύπου «χρειάζομαι λίγο χρόνο με τον εαυτό μου» και αναρωτιέσαι «γιατί με ενοχλεί τόσο πολύ αυτό το άτομο;».

Από την άλλη, αυτή η ανάγκη για ένα... time-out μπορεί να έχει προκληθεί από διαρκείς τσακωμούς και διαφωνίες που έχετε τον τελευταίο καιρό. Ή από ζήλια (το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει στις κοριτσίτσικες φιλίες!).

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί. Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα σημάδια που φανερώνουν ότι έχει έρθει η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα με την κολλητή σου, αλλά και πώς να της το ζητήσεις χωρίς να χαλάσει μια για πάντα η φιλία σας.

https://www.instagram.com/p/CFe6h2TBaLl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1. Τσαντίζεσαι όταν βλέπεις το όνομά της στο κινητό σου

Μια ειδοποίηση από μία καλή φίλη δεν πρέπει να ποτέ να προκαλεί εκνευρισμό ή να μας χαλάει τη διάθεση. Εάν σου στέλνει πολλά μηνύματα, μίλησέ της με ευγένεια απαντώντας: «Γεια, δεν αγνοώ τα μηνύματά σου, αλλά μπορούμε καλύτερα να μιλήσουμε αργότερα στο τηλέφωνο;». Μόλις, λοιπόν, έρθει η ώρα να μιλήσετε, άνοιξέ της μια συζήτηση σχετικά με τον χώρο και τα όρια που θέλεις να θέσεις για ένα χρονικό διάστημα, μέχρι να αισθανθείς καλύτερα.

#2. Δεν ανυπομονείς να τη δεις

Αν κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, θα δεις που όλα θα αλλάξουν και μετά θα θέλεις να περνάς συνέχεια χρόνο μαζί της!

#3. Σε εκνευρίζουν συμπεριφορές που πριν δε σε ενοχλούσαν

Εάν σε εκνευρίζουν σε εκείνη πράγματα που ίσως έβρισκες αστεία στο παρελθόν, τότε σίγουρα πρέπει να κρατήσετε μια απόσταση.Πώς να της το ζητήσεις

Να είσαι ειλικρινής και να της το πεις ευγενικά. Να είσαι προετοιμασμένη όσον αφορά στους λόγους που της ζητάς κάτι τέτοιο και να της εξηγήσεις πως αυτό πρέπει να γίνει για να διατηρήσετε σε βάθος χρόνου μια υγιή φιλία.

Αν είναι πραγματική και καλή φίλη, θα το καταλάβει και θα το εκτιμήσει (ακόμα κι αν χρειαστεί λίγος χρόνος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θες να αλλάξεις ζωή; Να λες πιο συχνά «σ’αγαπώ»


5 κοινωνικά «όχι» για τα οποία δεν πρέπει να έχεις ενοχές


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved