Η κολλητή σου βγαίνει με τον πρώην σου; Δεν θα κάτσεις να σκάσεις

Δείξε cool και μην ξεχνάς πόσο ανώτερο άτομο είσαι!

Το να διαχειριστείς τον χωρισμό από ένα αγόρι με το οποίο ήσουν τρελά ερωτευμένη, είναι από μόνο του πολύ δύσκολο. Τι γίνεται, όμως, όταν η καλύτερή σου φίλη έρχεται να ενισχύσει τη στενοχώρια σου και ξεκινά να βγαίνει με τον πρώην σου;

Όλες ξέρουμε ότι το να μη μπλέξεις με το πρώην αγόρι της κολλητής σου είναι ένας απαράβατος κα αδιαπραγμάτευτος κανόνας. Ωστόσο, η προδοσία είναι μέρος της ζωής μας και μπορεί να συμβεί σε καθεμιά από εμάς, ανά πάσα ώρα και στιγμή και από οποιοδήποτε άτομο.

Ξεκόλλα - Πώς θα ξεχάσεις επιτέλους το αγόρι που θες και δεν σε θέλει


Σήμερα θα αναλύσουμε το πώς να διαχειριστείς μία τέτοια κατάσταση και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου - αλλά και το κεφάλι σου - ψηλά!

https://www.instagram.com/p/CbO46-4Ij6G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1. Αποδέξου το γεγονός

Το αρχικό σοκ όταν ανακαλύψεις ότι η καλύτερή σου φίλη βγαίνει με τον πρώην σου μπορεί να σου προκαλέσει πολλά συναισθήματα ή ακόμα και άρνηση, αφού ήσουν τόσο σίγουρη ότι δε θα σου έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Και αυτό μπορεί να είναι ακόμα χειρότερο αν εξακολουθείς να έχεις συναισθήματα για τον πρώην σου και η φίλη σου το ξέρει. Για αρχή, ρώτησε τη φίλη σου εάν αυτό που άκουσες είναι όντως αλήθεια (σε περίπτωση που δεν το έμαθες από την ίδια). Μόλις το επιβεβαιώσει, αποδέξου το γεγονός, επίτρεψε στον εαυτό σου να νιώσει όλα αυτά τα συναισθήματα που θα ένιωθε καθεμία από εμάς και από εκεί και πέρα ξεκίνα ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αυτή την προδοσία.

#2. Ζύγισε τα πράγματα

Μόλις μπορέσεις να αποδεχτείς ότι αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα, το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς τι πραγματικά σημαίνει αυτό για τη φιλία σας. Τι σήμαινε για εσένα η σχέση με τον πρώην σου; Πόσο καιρό είστε φίλες με αυτό το κορίτσι; Έχασες τον πρώην σου, αξίζει να χάσεις και την κολλητή σου; Είναι το τραύμα αρκετά βαθύ ώστε να μη θέλεις να ξαναδείς τη φίλη σου ή πιστεύεις ότι θα μπορούσες να το ξεπεράσεις μετά από κάποιο χρονικό διάστημα; Κάνοντας αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σου και απαντώντας με ειλικρίνεια, θα μπορέσεις να καθορίσεις την επόμενη κίνησή σου.

#3. Ξέσπασε και μην καταπιέσεις τα συναισθήματά σου

Εάν θεωρήσεις πως δεν μπορείς να αντέξεις αυτή την προδοσία, ξέκοψε οριστικά από αυτό το άτομο. Οι περισσότερες από εμάς, άλλωστε, θα δυσκολευόμασταν να εμπιστευτούμε ξανά μία κοπέλα που μας έκανε κάτι τέτοιο. Ξέσπασε, κλάψε και μην καταπιέσεις τον εαυτό σου. Είναι υγιές να πενθήσεις μία χαμένη φιλία όπως θα έκανες με μία ερωτική σχέση.



#4. Συγχώρησε αλλά μην ξεχάσεις

Μπορεί η συγχώρεση να φαίνεται αδύνατη αυτή τη στιγμή, ειδικά αν είσαι πολύ θυμωμένη και πληγωμένη, αλλά με το να κρατήσεις κακία, μόνο στον εαυτό σου θα κάνεις κακό. Κάνε ό,τι είναι να κάνεις για να ξεσπάσεις και πάρε αυτό το περιστατικό σαν ένα καλό μάθημα ζωής. Μην ξεχάσεις ότι ακόμα και άνθρωποι που κάποτε θεωρούσες πολύ σημαντικούς για εσένα, μπορεί να σε προδόσουν... γιατί έτσι είναι η ζωή. Συγχώρησέ τους για να νιώσεις εσύ καλύτερα με τον εαυτό σου, αλλά διδάξου από αυτά τα μαθήματα.

#5. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και επικεντρώσου στον εαυτό σου

Το πιο σημαντικό: ξέχνα τη φίλη σου, τον πρώην σου και τη σχέση τους και επικεντρώσου στη ζωή σου και τον εαυτό σου. Μην τους δώσεις την ικανοποίηση να καταβάλλουν το μυαλό σου και να κλέψουν το χαμόγελό σου. Κάνε πράγματα που αγαπάς, πέρνα χρόνο με άτομα που σε κάνουν να γελάς και βάλε την ευτυχία σου πάνω απ' όλους και απ' όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Don't be a victim! Πώς θα καταλάβεις ότι σε χρησιμοποιεί για να ξεπεράσει την πρώην του

Το παλεύεις αλλά… τίποτα; 8 σημάδια ότι σε έχει βάλει στο friendzone

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved