Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με το αγόρι σου; Κάν'τα να σας μείνουν αξέχαστα!

Τα πρώτα σας Χριστούγεννα μαζί σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στη σχέση σας, γι' αυτό κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να είναι υπέροχα!

Το να γιορτάζεις τα Χριστούγεννα με το αγόρι σου είναι κάτι συναρπαστικό - πόσω μάλλον αν είναι η πρώτη σας φορά και είστε ακόμη στα... μέλια.

Οι πρώτες γιορτές με το αγόρι σου αποτελούν μια ευκαιρία για να κάνετε μαζί κάθε είδους εορταστικές δραστηριότητες που μπορούν να σας ενώσουν και να σας εξελίξουν σαν ζευγάρι.

Μερικές από αυτές είναι να διαλέξετε και να στολίσετε μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να ανταλλάξετε δώρα με νόημα, να χαλαρώσετε δίπλα στο τζάκι απολαμβάνοντας μια ζεστή σοκολάτα, να μοιραστείτε παραδόσεις και παιδικές αναμνήσεις που έχει ο καθένας από το σπίτι του, να δείτε μαζί χριστουγεννιάτικες ταινίες και πολλά πολλά ακόμη όμορφα πράγματα.

deco home2

Φοιτητικό σπίτι: Τέλεια διακόσμηση χωρίς... να αδειάσει το πορτοφόλι σου; Γίνεται!

Παρόλο που το να περάσεις τα πρώτα σου Χριστούγεννα με το αγόρι σου είναι κάτι υπέροχο, μπορεί επίσης να σε κάνει να αισθανθείς λίγο τρομαγμένη ή να σε αγχώσει, ειδικά εάν σταθούν αφορμή για ένα νέο μεγάλο βήμα στη σχέση σας, όπως το να γνωρίσεις την οικογένειά του.

xristoygenna

Για να σου φύγει το άγχος και να μπορέσεις να απολαύσεις τις φετινές γιορτές με το έτερόν σου ήμισυ στο 100%, το μυστικό είναι ένα: να προετοιμαστείς! Και εφόσον έχεις εμάς στο πλευρό, δεν έχεις φοβάσαι τίποτα. Η επιτυχία είναι δεδομένη και αυτά τα Χριστούγεννα θα μείνουν αξέχαστα και στους δυο σας!

Σεβαστείτε ο ένας τις παραδόσεις του άλλου

Αποφασίστε τι θέλετε να κρατήσετε και τι να... «πετάξετε» από τις οικογενειακές παραδόσεις και έθιμα που έχει ο καθένας σας. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να περάσουν όμορφα και ήρεμα αυτά τα πρώτα Χριστούγεννα είναι να θέσετε εκ των προτέρων κάποιες προσδοκίες. Εάν εσύ και το αγόρι σου έχετε διαφορετικές παραδόσεις, ο σεβασμός και ο συμβιβασμός είναι ζωτικής σημασίας.

Δεδομένου ότι μπορεί να γιορτάζατε τα Χριστούγεννα μεγαλωμένοι πολύ διαφορετικά - κάθε μέρος της Ελλάδας έχει τα δικά του έθιμα, άλλωστε - είναι σημαντικό να συζητήσετε τι σας αρέσει περισσότερο και τι σας βάζει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς από τους δύο δε θα αισθανθεί παραμελημένος ή απογοητευμένος.



Φτιάξτε μαζί νέες - μόνο δικές σας - χριστουγεννιάτικες παραδόσεις

Παρεμπιπτόντως, το να περάσετε τα πρώτα σας Χριστούγεννα μαζί είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσετε μερικές νέες παραδόσεις ως ζευγάρι. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα ευγνωμοσύνης με όλα τα θετικά πράγματα που συνέβησαν στη ζωή σας το 2021 ή να στείλετε χριστουγεννιάτικες κάρτες στους κοινούς σας φίλους, με μια εορταστική φωτογραφία και των δυο σας στο εξώφυλλο.

Μπορείτε, επίσης, να πάτε για πεζοπορία το πρωί των Χριστουγέννων, να φτιάξετε ένα εορταστικό φαγητό που δεν έχετε ξαναφάει ή να δοκιμάστε μια χριστουγεννιάτικη παράδοση που δε γνωρίζατε καν μέχρι τώρα ότι υπάρχει.

Ό,τι κι αν είναι, κάθε «πρώτο» μαζί είναι σημαντικό για τη σχέση σας, γιατί σας φέρνει πιο κοντά. Βλέποντας πώς χειρίζεστε και οι δύο μια νέα κατάσταση, μπορεί να σου δείξει πολλά για τον σύντροφό σου - ακόμη και για τον ίδιο σου τον εαυτό!



Κάν' του ένα όμορφο και πρωτότυπο δώρο

Αυτό το κομμάτι είμαι σίγουρη ότι σε προβληματίζει και σε αγχώνει αρκετά, ειδικά εάν η σχέση σας είναι «φρέσκια» και δε γνωρίζεις καλά τα γούστα του αγοριού σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις εξαρχής - με τρόπο πάντα - το θέμα αυτό μαζί του για να καταλάβεις σε γενικές γραμμές τι είναι αυτό που του αρέσει και προσδοκά.

Δε χρειάζεται να ξοδευτείς - όπως και να το κάνουμε, είτε πηγαίνεις ακόμη σχολείο είτε σπουδάζεις, το πιθανότερο είναι να μην είσαι ανεξάρτηρη οικονομικά! Και αυτό μπορεί να το καταλάβει 100% το αγόρι σου εάν σε αγαπά αληθινά.

Μπορείς να πρωτοτυπήσεις και να φτιάξεις κάτι που σίγουρα δε θα του το έχει πάρει ποτέ καμία άλλη και θα του μείνει αξέχαστο. Μην ξεχνάς ότι ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα θα ξοδέψεις για το δώρο του, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να δείξεις την αγάπη και την εκτίμησή σου προς το πρόσωπό του αυτή την υπέροχη περίοδο των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καιρός να φτιάξεις κι εσύ τα πιο χριστουγεννιάτικα cookies σε σχήμα δέντρου!

7 συναρπαστικά facts από τα παρασκήνια των αγαπημένων μας Χριστουγεννιάτικων ταινιών

Φοιτητικό σπίτι: Τραπέζι με φίλες- Πώς θα κάνεις την ωραιότερη xmas διακόσμηση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved