9 λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματά σου το αγόρι που σου αρέσει!

Τέρμα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας για το περιβόητο “Διαβάστηκε”

Πόσες είναι οι φορές που αντί για κάποιο μήνυμα έχεις δει να γράφει κάτω από την οθόνη της συνομιλία σας ''το διαβάστηκε" αλλά απάντηση καμία; Είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν όταν βγαίνεις με κάποιον που σου αρέσει πολύ και γενικότερα, είναι από τις καταστάσεις που ένα αγόρι μπορεί να σε τρελάνει από την μία στιγμή στην άλλη.

Πολλές φορές, φαίνεται δύσκολο να χειριστείς σωστά μια τέτοια κατάσταση αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να απογοητεύεσαι και να τα βάζεις με τον εαυτό σου. Μπορεί τελικά οι λόγοι που δεν έχεις λάβει ακόμα μήνυμα του να είναι πολύ πιο απλή από τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που πλάθει το μυαλό σου.

Παρακάτω σου έχω μερικούς λόγους που μπορούν να οφείλονται σε αυτό..


1. Είναι απασχολημένος
Είναι πολλοί οι άνθρωποι που ενώ ασχολούνται με κάτι συγκεκριμένο τους είναι δύσκολό να στρέψουν την προσοχή τους και αλλού. (Σίγουρα θα σου έχει συμβεί και εσένα!) Μπορεί ο φίλος σου να έχει μάθημα, φροντιστήριο, προπόνηση, να γευματίζει με τους δικούς του αλλά και πιο απλά, να είναι στο μπάνιο ή να χτύπησε το κινητό του και να μιλάει με κάποιον φίλο του. Οπότε ο φίλος σου δεν είναι σε θέση να τσεκάρει εκείνη την στιγμή τα μηνύματα του.

2. Το ξέχασε..
Μπορεί να σου φαίνεται λίγο παράλογο αλλά ναι συμβαίνουν και αυτά! Μπορεί την ώρα που του έστειλες μήνυμα να ήταν απασχολημένος με κάτι, να είδε το μήνυμα σου, κάτι να του απέσπασε την προσοχή και μετά να το ξέχασε. Τα αγόρια δεν φημίζονται ιδιαίτερα για την πολυπραγμοσύνη τους οπότε ναι!, είναι πολύ πιθανό .

3. Δεν το θεώρησε απαραίτητο
Επειδή εσύ του έστειλες ένα μήνυμα και περιμένεις μια απάντηση από εκείνον δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να την λάβεις κιόλας. Ως επί των πλείστων τα αγόρια μιλάνε πολύ λιγότερο από μια κοπέλα, οπότε μπορεί τα μηνύματα που ανταλλάξατε να είναι κάτι ανούσιο για εκείνoν ή να θεωρεί αυτό που λέτε ως κάτι δεδομένο, οπότε γιατί να σου απαντήσει; Πριν παρεξηγηθείς διάβασέ πολύ προσεκτικά τη συνομιλία σας.

4. Δεν ξέρει τι να απαντήσει
Ίσως ο φίλος μας να χρειάζεται λίγο χρόνο παραπάνω για να σκεφτεί τι θα σου πει ή τι άλλο θα σου πει (ειδικά αν μιλάτε όλοι μέρα)

5. Το κινητό έκλεισε από μπαταρία
Μπορεί να είναι μια κλισέ δικαιολογία αλλά μπορεί και να ισχύει . Σίγουρα θα γνωρίζεις ότι σε μερικά smartphone η μπαταρία δεν αντέχει ούτε μέρα. (όπως στο δικό του για παράδειγμα! ) Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να του έκλεισε και να μην πρόλαβε να σου απαντήσει.

6. Είναι θυμωμένος
Δεν ξέρω την συνομιλία σας, αλλά μπορώ να φανταστώ πως αν έχει προηγηθεί κάποιος μικρό-καβγάς αναμεσά σας, τότε ο φίλος μας μπορεί να μην θέλει να σου απαντήσει γιατί βρίσκεται σε δύσκολή θέση ή γιατί θέλει να αποφύγει τις εντάσεις.

7. Το κάνει επίτηδες
Αν είναι το πειραχτήρι της σχέσης σας και θέλει να σε τσιγκλήσει, να δει αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνον ή απλά να σου σπάσει τα νευρά τότε ναι! μπορεί να το διάβασε και εσκεμμένα να μη σου απάντησε.

8. Μέθοδος αυτοκόλλητο
Αν πάλι είστε στα πρώτα βήματα αυτής της σχέσης μπορεί να χρησιμοποιεί δόλια μέσα για να σε κάνει να κολλήσεις.

9. Δεν σε θέλει πια
Λυπάμαι που πρέπει να το διαβάσεις αυτό αλλά υπάρχει και αυτή η εκδοχή! Μπορεί ο φίλος μας να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνική, όχι για να κολλήσεις (όπως την μέθοδο αυτοκόλλητο ) αλλά για να ξεκολλήσεις από εκείνον. Μπορεί να έχει κουραστεί από τη σχέση σας και να μην έχει βρει ακόμα τον τρόπο για να στο πει. Βέβαια αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβεις από την όλη αλλαγή τις συμπεριφοράς του απέναντι σου και όχι από την παράληψη ενός και μόνο μηνύματος σου. Αν δεν αντιδρά σε τίποτα τότε πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να τον ξεχάσεις και να προχωρήσεις.

Διαβάστε ακόμη: Αγόρια από άλλο πλανήτη: 5 τύποι που σίγουρα θα συναντήσεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved