Αγόρια από άλλο πλανήτη: 5 τύποι που σίγουρα θα συναντήσεις!

5 τύποι αγοριών που θα συναντήσεις

Σε αυτό το άρθρο θα βρεις μαζεμένους ορισμένους τύπους αγοριών που έχουν έρθει κυριολεκτικά από άλλο ‘’πλανήτη’’ και κατοικούν σήμερα στον πλανήτη Γη για να μας προσγειώνουν απότομα στην πραγματικότητα.

Για να γίνω ποιο σαφής , εδώ θα βρεις μερικούς τύπους αγοριών που σίγουρα θα γνωρίσεις κάποια στιγμή στην ζωή σου.

Ο αψυχολόγητος:

Ας αρχίσω με τον αγαπημένο αψυχολόγητο τύπο της παρέας που κυριολεκτικά ‘’Δεν ξέρει τι θέλει’’. Οκ! και εμείς τα κοριτσάκια υποτίθεται ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε αλλά και αυτά τα αγοράκια δεν πάνε πίσω. Ο "αψυχολόγητος" για να καταλάβεις είναι το είδος του αγοριού που από την μια σε θέλει σαν τρελός και παλαβός και από την άλλη σαν να μην υπάρχεις στην ζωή του!

Μπορεί να το έχει δηλώσει σε όλους, ότι είστε ο ένας για τον άλλον, αλλά όταν βρίσκεστε σε κοινή παρέα παίζετε στην σειρά “Οι δυο ξένοι”.

Και εσύ αναρωτιέσαι «μα καλά τι πάει λάθος τέλος πάντων»; Για να καταλάβεις ούτε οι φίλοι του δεν μπορούν να τον καταλάβουν.

Ο… εκνευριστικά τέλειος!

Αυτός ο τύπος αγοριού είναι, όπως μπορείς να καταλάβεις και από τον τίτλο του, “το τέλειο αγόρι”. Τόσο τέλειο όμως που καμιά φορά μπορεί να είναι και εκνευριστικό. Αυτός ο τύπος, είναι μέσα σε όλα, κάνει παρέα με όλους και τον ξέρουν ακόμα και οι πέτρες. Έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στην ζωή του και το τηρεί πιστά και κατά γράμμα.

Ο τύπος ό,τι ναναι!

Αυτό το είδος αγοριού θα έλεγε κανείς πως είναι πραγματικά “ότι να ναι!” Έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον τέλειο, δεν έχει πρόγραμμα στην ζωή του, είναι χαλαρός σε όλα, αργεί στα ραντεβού σας και στο τέλος όλα του φταίνε. Ακόμα και για το γεγονός ότι δεν θυμάται τα γενέθλιά σου, του φταις εσύ που δεν του το θύμισες.

Ο ελεύθερος και ωραίος

Αυτό το αγόρι μικρή μου είναι σίγουρα ο τύπος που εσύ και οι φίλες σου τον έχετε βάλει στη λίστα με τους ωραίους του σχολείου. Το πιο ωραίο πράγμα, όμως, επάνω του δεν είναι η προσωπικότητά του, η εμφάνισή του ή το style του, αλλά ο συνδυασμός όλων αυτών συν το ότι κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στους διαδρόμους του σχολείου.

O παραμυθάς

Λοιπόν, θα επιλέξω να κλείσω το κείμενό μου με τον παραμυθά της παρέας. Γιατί, πριν αρχίσω να σου περιγράφω αυτήν την κατηγορία, θα ήθελα να σου δώσω μια μικρή συμβουλή! Ο “παραμυθάς” δεν έχει σχέση τόσο με το φίλο (αγόρι ή κορίτσι) όσο με το είδος και την ποιότητα των ανθρώπων που υπάρχουν εκεί έξω. Πολλοί είναι αυτοί που θα σας τάξουν τον ουρανό με τ’ άστρα αλλά λίγοι αυτοί που θα κάνουν την προσπάθεια να σας τον φέρουν πραγματικά. Το χειρότερο με αυτό το είδος ανθρώπων είναι ότι έχουν πει τόσες ιστορίες κατά καιρούς, που στο τέλος τις έχουν πραγματικά πιστέψει! Γι’ αυτό πριν πέσεις στην παγίδα του αραχνοΰφαντου ερωτισμού ενός “παραμυθά”, σκέψου το καλά!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved