5 σημάδια-απόδειξη για να καταλάβεις ότι του αρέσεις

Όλες οι ενδείξεις που φανερώνουν το ενδιαφέρον του crush σου.

H σχέση μας με το αντίθετο φύλο δεν είναι πάντα η πιο εύκολη υπόθεση αφού αρκετές φορές οι προθέσεις παρερμηνεύονται. Τι εννοούμε;

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μπορεί να σου αρέσει κάποιος αλλά να σε βλέπει φιλικά ή το ανάποδο. Αν σου αρέσει κάποιος και αναρωτιέσαι αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία, ο καλύτερος τρόπος για να το μάθεις είναι απλώς να τον ρωτήσεις (όσο αγχωτικό κι αν είναι αυτό!).

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν μερικά αδιάσειστα σημάδια για να καταλάβεις ότι του αρέσεις και να πάρεις απόφαση για το επόμενο βήμα.

Πώς θα καταλάβεις ότι του αρέσεις - Τα 5 σημάδια

1) Eye contact

Αν τον πιάνεις να σε κοιτάζει έντονα, κοιτάει τι φοράς και γενικότερα σε «καρφώνει» με το βλέμμα του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ενδιαφέρεται άμεσα για εσένα. Μια ακόμη ένδειξη είναι η εξής: Εάν το crush τείνει να φέρνει το πρόσωπό του πιο κοντά στο δικό σου ενώ σου μιλάει, είναι ένα πολύ καλό σημάδι.

2) Η συμπεριφορά του διαφέρει

Διαπιστώνεις πως σε ξεχωρίζει από το σύνολο; Γελάει με τα αστεία σου και συμφωνεί με τα περισσότερα από όσα λες; Του αρέσεις και μάλιστα πολύ!

3) Ψάχνει αφορμές για να σε αγγίξει

Αν με κάθε ευκαιρία επιδιώκει να σε αγγίζει, αποζητά την προσοχή σου. Αν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο δοκίμασε να τον ακουμπήσεις και εσύ χαριτωμένα στο πλαίσιο μιας κουβέντας και τσέκαρε την αντίδρασή του.

Γιατί χάνουμε τον εαυτό μας στις σχέσεις και πώς να το αποφύγουμε;

4) Ενδιαφέρεται για εσένα

Σου στέλνει μηνύματα συχνά και διατηρεί επαφή; Προσπαθεί να μάθει τι σε προβληματίζει ή ρωτά περισσότερα για εσένα και τη ζωή σου; Όλα αυτά αποτελούν ένδειξη ότι ενδιαφέρεται για εσένα και μάλιστα αρκετά.

5) Είναι fan σου στα social media

Aν κάνει like στις αναρτήσεις και στα stories σου είναι σοβαρή ένδειξη ότι του αρέσεις. Σε περίπτωση ωστόσο που σου αφήνει σχόλια ή σχολιάζει σε dm τα posts σου ίσως απλά θέλει να κάνετε παρέα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο γραπτός λόγος μπορούν να παρεξηγηθούν κάποιες φορές, ωστόσο ανάλογα με το ύφος και τη ροή της συζήτησής σας θα καταλάβεις τις προθέσεις του.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved