Movie Update: Το «Toy Story 4» επαναφέρει έναν αγαπημένο σου χαρακτήρα

Μάντεψε ποια γύρισε πιο ανανεωμένη από ποτέ

Η Pixar της Walt Disney Studios ανήκει, χωρίς δεύτερη σκέψη, ανάμεσα στις πιο αγαπημένες μας εταιρίες παραγωγής ταινιών κινουμένων σχεδίων. Να σου θυμίσουμε μόνο ότι εκείνη βρίσκεται πίσω από μερικές από τις διασημότερες παραγωγές του είδους, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται τα: «Ψάχνοντας τον Νέμο», «Μπαμπούλας Α.Ε.», «Ο Ρατατούης», «Ψηλά στον Ουρανό», «Οι Απίθανοι» και «Coco». Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι η δουλειά που κάνει η Pixar είναι τουλάχιστον μαγική!

Η εν λόγω μαγεία είναι αυτή που είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του franchise του «Toy Story» (1995, 1999, 2010) και χαρακτήρων που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους (Buzz Lightyear, Σερίφης Woody, Κύριος Πατάτας, κ.α.). Μία δεκαετία μετά, θα έχουμε τη χαρά να δούμε τη συνέχεια της ιστορίας αλλά και την επάνοδο χαρακτήρων που δε συμμετείχαν στην ταινία του 2009.

Στην τέταρτη ταινία του franchise, θα επιστρέψει όχι άλλη από τη μοναδική Bo Peep, την πορσελάνινη κούκλα, βοσκοπούλα και κοπέλα του Woody. Η Bo είχε ιδιαίτερο ταπεραμέντο, έλεγε αυτά που σκεφτόταν και νοιαζόταν για τον Woody και τους υπόλοιπους. Αυτήν τη φορά, όμως, αφήνει πίσω της κλασικό, ροζ, πουά φόρεμα, και φοράει μία γαλάζια ολόσωμη φόρμα.

Την αποκάλυψη έκανε η Disney Pixar μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, όπου ανήρτησε ένα προωθητικό βιντεάκι για την επιστροφή της Bo.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο του 2019.

Διάβασε επίσης: Fans του Harry Potter ανακάλυψαν κάτι σοκαριστικό για την ουλή του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved