Fans του Harry Potter ανακάλυψαν κάτι σοκαριστικό για την ουλή του

Ετοιμάσου για μία μεγάλη έκπληξη

Για τους fans του Harry Potter, η ουλή που είχε στο μέτωπό του ήταν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια του διάσημου franchise. Αν και απέκτησε αρκετές στο βάθος του χρόνου από τις ατελείωτες μάχες με τις σκοτεινές δυνάμεις, η συγκεκριμένη ήταν ενθύμιο από τον ίδιο τον Voldemort, όταν ο τελευταίος χρησιμοποίησε μία από τις τρεις ασυγχώρητες κατάρες, τη φονική («Avada Kedavra»). Ο Harry επιβίωσε χάρη στη θυσία της μητέρας του και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Μέχρι τώρα, το προφανές που παρατηρούσαμε όλοι είναι ότι το σημάδι που σχηματίστηκε και τον πονούσε κάθε φορά που ο Dark Lord ήταν κοντά είχε το σχήμα του κεραυνού, αλλά αυτό δε φαίνεται να σταματά εδώ. Δαιμόνιοι fans των ταινιών, παρατήρησαν ότι το σχήμα του σημαδιού είναι ίδιο με το σχήμα της κίνησης που κάνει το ραβδί για την κατάρα Avada Kedavra! Αν λάβεις υπόψιν σου ότι αυτή ακριβώς ήταν που προκάλεσε το σημάδι εξαρχής, δε φαντάζει και πολύ τρελό σαν σενάριο. Δε νομίζεις;

Η συγγραφέας των βιβλίων, J. K. Rowling, δεν έχει αναφερθεί στη συγκεκριμένη ομοιότητα, ενώ, στο παρελθόν, είχε πει ότι ο λόγος επιλογής του κεραυνού είναι ότι τον θεωρεί cool. Οπότε, μέχρι να τοποθετηθεί περαιτέρω δεν γνωρίζουμε αν πράγματι έχει βάση.

Η εν λόγω ανακάλυψη, πάντως, σόκαρε τόσο τους πάντες, που ξεκίνησαν να αναρτούν σχόλια έκπληξης σε αυτούς που το εντόπισαν, με την ανάρτηση να έχει φτάσει αυτήν τη στιγμή τα 3.000 likes.

Διάβασε επίσης: Cuteness Alert! Αξιολάτρευτος σκύλος ανταποκρίνεται σε ξόρκια του Harry Potter

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved