New season, new love: 7 χόμπι που μπορείς να ξεκινήσεις στο σπίτι από σήμερα κιόλας

Αυτά τα χόμπι θα κάνουν τον χρόνο που περνάς στο σπίτι σου πολύ διασκεδαστικό!

Τα τελευταία χρόνια, πολλές από εμάς συνηθίσαμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και πλέον αποτελεί μια συνήθεια που... έγινε λατρεία. Μπορεί να είναι καλοκαίρι αλλά όπως και να το κάνουμε, υπάρχουν πρωινά που ξυπνάμε και δεν θέλουμε για κανέναν λόγο να βγούμε έξω στον καυτό ήλιο.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις τρόπους για να πυροδοτήσεις τη δημιουργικότητά σου και να διασκεδάσεις από την άνεση του σπιτιού σου, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε 7 χόμπι που μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας.

Η Sydney Sweeney «ορκίζεται» ότι αυτές οι συνήθειες θα σου αλλάξουν τη ζωή μια για πάντα

#1. Ημερολόγιο

Εάν δεν γράφεις ήδη ημερολόγιο, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να το ξεκινήσεις. Το να γράφεις για τα γεγονότα της ημέρας, τις καλοκαιρινές σου εμπειρίες ή οτιδήποτε βαραίνει την καρδιά σου είναι θεραπευτικό και θα αποτελέσει την αγαπημένη σου συνήθεια για τις ώρες που περνάς στο σπίτι.



#2. Γυμναστική

Υπάρχουν άπειρα δωρεάν προγράμματα γυμναστικής στο YouTube που μπορείς να παρακολουθήσεις, επομένως επίλεξε το αγαπημένο σου είδος γυμναστικής και ξεκίνα.

#3. Μαγειρική

Μάθε νέες συνταγές παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube και γίνε εξπέρ στη μαγειρική. Βέβαια, προσπάθησε να μην αφήσεις την κουζίνα χάλια, γιατί έτσι το πιθανότερο είναι να μην σε ξαναφήσει η μαμά σου να... εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου.

https://www.instagram.com/p/Ced_C6ML_FZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#4. Πλέξιμο/κέντημα

Αν αναρωτιέσαι τι είδους χόμπι μπορούν να με απομακρύνουν από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σου και να κρατήσουν τα χέρια σου απασχολημένα, σου έχουμε την απάντηση: Πλέξιμο ή κέντημα. Πες στη μαμά ή τη γιαγιά σου να σου μάθουν την τεχνική και ξεκίνα. Θα το λατρέψεις!

#5. Μουσικό όργανο

Βγάλε από την ντουλάπα το σκονισμένο όργανο που έπαιζες στο γυμνάσιο και ξεκίνα πάλι να παίζεις, ή αγόρασε ένα καινούργιο και μάθε από την αρχή, πρακολουθώντας δωρεάν μαθήματα στο YouTube.

#6. Ζωγραφική

Διοχέτευσε τη Φρίντα Κάλο που κρύβεις μέσα σου και ξεκίνα τη ζωγραφική. Δεν χρειάζεται να είσαι καλλιτέχνης για να πάρεις ένα πινέλο και να ασχοληθείς. Αγόρασε απλά ένα κιτ ζωγραφικής με όλα όσα χρειάζεσαι και ξεκίνα.

https://www.instagram.com/p/CBMmB9vhG3m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#7. Μακιγιάζ

Γιατί τα μαθήματα μακιγιάζ είναι τόσο διασκεδαστικά; Πιθανότατα επειδή τα full-face looks φαίνονται σαν ένα μακρινό όνειρο. Ποια έχει χρήματα για 32 διαφορετικά καλλυντικά και ποια πηγαίνει οπουδήποτε βαμμένη και glam; Καμία, για αυτό ήρθε η ώρα να μάθεις νέες τεχνικές μακιγιάζ βλέποντας βίντεο με το πριν και το μετά. Μερικές από τις αγαπημένες μου beauty bloggers που παίρνω μαθήματα μακιγιάζ είναι οι Desi Perkins, Carli Bybel και Jackie Aina.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα ζώδια έχουν τη λύση! Ποιο είναι το ιδανικό χόμπι για εσένα

Τα χόμπι της Gigi Hadid είναι ιδανικά για να μένεις στο σπίτι χωρίς να βαριέσαι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved