Η Sydney Sweeney «ορκίζεται» ότι αυτές οι συνήθειες θα σου αλλάξουν τη ζωή μια για πάντα

Υιοθέτησε αυτές τις συνήθειες και δες τη ζωή σου να αλλάζει προς το καλύτερο.

Το να πούμε ότι η Sydney Sweeney είναι ένα ανερχόμενο αστέρι είναι περιττό, γιατί το έχει αποδείξει με τις δουλειές και τις επιτυχίες της. Η πορεία της στη μικρή οθόνη είναι σαν μια τηλεοπτική διαφήμιση που πρέπει να παρακολουθήσεις: Euphoria, The White Lotus, The Handmaid’s Tale και Sharp Objects είναι μόνο μερικές από τις σειρές που έχουμε λατρέψει.

Με το φετινό της ντεμπούτο σε ένα από τα μεγαλύτερα events μόδας, το Met Gala, απέδειξε ότι εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι και μια από τις πιο στιλάτες και iconic stars της showbiz.

Ωστόσο, εκτός από την καριέρα και το στιλ, η Sydney Sweeney δίνει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία (που απέχει πολύ από τους χαρακτήρες της Cassie και της Olivia!).

Το beauty item που κουβαλάει παντού μαζί της η Sydney Sweeney

Παρακάτω θα βρεις όλα τα μυστικά της αγαπημένης της 24χρονης για να καταφέρνει να κρατά ισορροπία στη ζωή της και να φροντίζει τον εαυτό της.

https://www.instagram.com/p/CdGYzr5LIo4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βρες χρόνο για self-care

Η Sydney μας υπενθυμίζει ότι το self-care είναι εξατομικευμένο και μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ημέρα ή τη φάση της ζωής μας. «Μπορείς να είσαι μια μέρα μέρα καλά και την άλλη να μην είσαι. Είναι φυσιολογικό αυτό γιατί νομίζω ότι πρέπει να ξεκινάς κάθε μέρα από την αρχή και προσπαθώντας να εκτιμάς και να αγαπάς τον εαυτό σου, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές». έχει πει η ηθοποιός. Η μορφή self-care που ακολουθεί η ίδια; Χρησιμοποιεί το ice roller της (ένα εργαλείο που φωτίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα), χαλαρώνει ανάβοντας κεριά και πηγαίνει βόλτα το κατοικίδιό της.

https://www.instagram.com/p/Ca08BorLx7o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εξασκήσου στο self-love και την αποδοχή του σώματός σου

Ξέρω, είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις, αλλά παρηγορήσου γνωρίζοντας αυτό: Ακόμα και οι διάσημοι δυσκολεύονται να αγαπήσουν τον εαυτό τους και έχουν ανασφάλειες. Η Sydney Sweeney έχει παραδεχτεί στο περιοδικό Glamour ότι αγχώνεται πριν από κάθε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, επειδή πρέπει να αναδείξει τον πραγματικό της εαυτό και όχι τον ρόλο που υποδύεται. Στη συνέντευξή της στο Yahoo Life, είπε ότι η αυτοπεποίθηση είναι μια καθημερινή διαδικασία. «Κάποιες μέρες νιώθω υπέροχα και κάποιες άλλες δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι, και νομίζω ότι είναι εντάξει αν νιώθεις και με τους δύο τρόπους… Και μερικές φορές δεν είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου ή κάτι δεν μου αρέσει πάνω μου. Είναι φυσιολογικό να μην αισθάνεσαι πάντα καλά με τον εαυτό σου, αλλά να θυμάσαι πάντα ότι είσαι όμορφη, ό,τι κι αν γίνει». Για αυτό κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και φρόντισε το σώμα σου. Αν το «αγαπώ το σώμα μου» νιώθεις ότι δεν μπορείς να το προσεγγίσεις, δεν πειράζει. Σκέψου ότι δεν είναι απαραίτητο να έχεις το τέλειο σώμα για να είσαι όμορφη και να αγαπάς τον εαυτό σου. Αποδέξου ότι είμαστε πολλά περισσότερα από την εξωτερική μας εμφάνιση και ότι το self-love είναι ένα ταξίδι με ανατροπές και σκαμπανεβάσματα, όχι αγώνας.



Βάλε την άσκηση στη ζωή σου

Δεν είναι τυχαίο που η Sydney Sweeney κλέβει τις εντυπώσεις κάθε φορά που φοράει crop top στο κόκκινο χαλί. Η ίδια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα του Hollywood και παρόλο που όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, δεν είναι λάτρης του διαδρόμου, πηγαίνει για τρέξιμο στη γειτονιά της ή στην παραλία, κάτι που τη βοηθά τόσο να κρατιέται σε φόρμα όσο και να «αδειάζει» το μυαλό της.

Μάθε μια νέα δεξιότητα

Σαν να μην έφτανε το πλούσιο βιογραφικό της στην υποκριτική, το 2020 η Sydney ξεκίνησε τη δική της εταιρεία παραγωγής, την Fifty-Fifty Films, για να υποστηρίξει πρωτοεμφανιζόμενες γυναίκες συγγραφείς, νεοεμφανιζόμενες σκηνοθέτες και πολλά υποσχόμενους σεναριογράφους. Θα μπορούσε να γίνει πιο αξιαγάπητη; Επίσης, πηγαίνοντας το ride-or-die σε άλλο επίπεδο, είπε στο PureWow ότι πάντα ενδιαφερόταν για τα αυτοκίνητα. Και αυτό δεν είναι αστείο - διέλυσε και ξαναέφτιαξε ένα Ford Bronco. Το να καλλιεργείς συνεχώς νέες εμπειρίες και να μαθαίνεις καινούργια πράγματα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Άλλωστε, υπάρχουν και έρευνες που αποδεικνύουν ότι η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων βελτιώνει την ψυχική ευεξία βοηθώντας μας να αυξήσουμε την αυτοεκτίμησή μας.

Πηγή φωτογραφιών: @sydney_sweeney

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναποφάσιστη η Sydney Sweeney - Άλλαξε ξανά το χρώμα μαλλιών της

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Sydney Sweeney είναι για σένα που θες τέλειους κοιλιακούς

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved