It's snow time! Όλα τα tips για να βγάλεις τις πιο wow φωτογραφίες στα χιόνια

Μάθε πώς θα βγάλεις τις πιο Ιnstagramable λήψεις χωρίς να διανύσεις αποστάσεις.

Η νέα κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα έφερε τα χιόνια... στην πόρτα μας. Η πρωτεύουσα ντύθηκε στα λευκά κι εμείς παραμένουμε στο σπίτι φορώντας τις πιτζάμες μας και απολαμβάνοντας το χιονισμένο σκηνικό από το τζάμι του σαλονιού.

Ζεστό τσαγάκι, κουβερτούλα και λιώσιμο στον καναπέ συνθέτουν το τρίπτυχο της απόλυτης ξεκούρασης υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες. Ας είμαστε όμως ειλικρινείς. Όλες θέλουμε μια εντυπωσιακή φωτογραφία στα χιόνια την οποία θα δημοσιεύσουμε αργότερα στα social media. Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Πίστεψέ με πολύ εύκολα, χωρίς καν να βγεις από το σπίτι.

youtube howto

Θέλεις να δημιουργήσεις το δικό σου κανάλι στο YouTube; Πώς θα τα καταφέρεις

Όλα τα tips για να βγάλεις τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες με χιόνι

via GIPHY

1) Εκμεταλλεύσου τη λευκότητα και τη φωτεινότητα του χιονιού!

Φαντάσου δηλαδή ότι βρίσκεσαι σε στούντιο φωτογράφισης με ολόλευκο σκηνικό. Το λευκό του χιονιού φωτίζει περισσότερο τις λήψεις σοτ οπότε …εκμεταλλεύσου το.

2) Φόρεσε ρούχα με έντονο χρώμα

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίσεις και να απογειώσεις τις φωτογραφίες σου είναι φορώντας ρούχα σε έντονο χρώμα όπως φούξια, κόκκινο, πορτοκαλί κ.ά.

3) Πες ναι στο live και στις αυθόρμητες λήψεις

Εάν έχεις επαγγελματική κάμερα ρύθμισέ τη σε burst mode και κράτησε πατημένο το κλείστρο. Στην συνέχεια επίλεξε την καλύτερη και πιο …αστεία λήψη. Το ίδιο ακριβώς μπορείς να κάνεις με την λειτουργία live στο i-phone σου.

4) Το μπαλκόνι σου μπορεί να γίνει studio

Ποιος είπε ότι πρέπει να βγεις στους δρόμους (με κίνδυνο να γλιστρήσεις!) για να βγάλεις μια ωραία λήψη; Φόρεσε το πιο χοντρό μπουφάν που διαθέτεις, γάντια, σκούφο, βγες στο μπαλκόνι και μοίρασε χαμόγελο στον φακό.

5) Κατάλληλα παπούτσια

Aκόμη κι αν βγεις στον κήπο ή το μπαλκόνι σου για 10 μόνο λεπτά φόρεσε παπούτσια που θα κρατάνε τα πόδια σου στεγνά και κατ’ επέκταση ζεστά.

Πηγή κεντρικής: pexels.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς θα κάνεις το προφίλ σου στο Instagram πιο aesthetic από ποτέ

Πώς θα απογειώσεις τα Instagram stories σου - Όλα τα μυστικά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved