Πώς θα κάνεις το προφίλ σου στο Instagram πιο aesthetic από ποτέ

5 βήματα αρκούν για να μεταμορφώσεις το προφίλ σου στο Instagram και να του δώσεις την δική σου αισθητική!

Η επιμελημένη αισθητική του Instagram είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναπτύξεις τον λογαριασμό σου, να αποκτήσεις (εάν το θες) επιπλέον ακόλουθους και να αναδείξεις το μοναδικό στυλ και τον «aesthetic» χαρακτήρα που κρύβεις μέσα σου.

Η φωτογραφία, είναι ένας τρόπος έκφρασης και αυτό μπορείς να το μεταφράσεις όπως θες…Το πολύχρωμο θέμα, το ασπρόμαυρο, τα έντονα ή τα απαλά χρώματα είναι επιλογές που εσένα πιθανότατα δε θα σου ταιριάζουν όλες. Αυτή τι μία, που θα έχεις κλίση, και θα σε εκφράζει, αυτή πρέπει να αναδείξεις και στον λογαριασμό σου και να δημιουργήσεις πάνω σε αυτή!

Κι όμως! Μπορείς να καταφέρεις πολλά αρκεί... να πιστέψεις στον εαυτό σου

Και τα καλά νέα; Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να δημιουργήσεις έναν πιο aesthetic λογαριασμό στο Instagram ούτε να έχεις ακριβό λογισμικό επεξεργασίας για να διαμορφώσεις πραγματικά την αισθητική που θες. Πώς θα το καταφέρεις; Μαζί θα μάθουμε! Πάμε να δούμε λοιπόν πως θα δημιουργήσεις ένα aesthetic Instagram account σε μόλις 5 απλά βήματα;

#1: Τι αισθητική θες να έχει το Instagram σου;

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις, είναι να αποφασίσεις για την αισθητική του Instagram που θα ήθελες να έχει το προφίλ σου. Ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσεις είναι απλώς να αναζητήσεις για να πάρεις, έμπνευση!

Πώς είναι εκείνοι οι λογαριασμοί, που πάντα ζήλευες για την αισθητική τους και ήθελες να την μιμηθείς και εσύ; Είχε φωτεινές ή πιο σκουρόχρωμες φωτογραφίες; Ακολουθούσαν κάποιο μοτίβο; Το vibe που σου έδιναν θύμιζε κάποια δεκαετία;

Brown Clean Grid Interior Design Moodboard Photo Collage

Αφιερώνοντας χρόνο για να σκεφτείς όλα τα παραπάνω, κάνοντας ταυτόχρονα scroll στα αγαπημένα σου προφίλ, θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις ποια «αισθητική» θα σε αντιπροσωπεύει καλύτερα.

#2: It’s time for edit!

Αφού αποφάσισες για την αισθητική που θες να δώσεις στο Instagram account και τις εικόνες που θα ήθελες να έχεις επόμενο βήμα; Το edit ή αλλιώς η επεξεργασία των φωτογραφιών σου! Η επιλογή του ίδιου φίλτρου, του ίδιου συνόλου φίλτρων ή της τονικής επεξεργασίας, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις μια πολύ εντυπωσιακή ροή και οι εικόνες σου να «ταιριάζουν» μεταξύ τους.

Αν θέλεις να δώσεις στις φωτογραφίες σου μια πιο επαγγελματική εμφάνιση, το Lightroom είναι μακράν ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών εκεί έξω, ειδικά επειδή μπορείς να χρησιμοποιήσεις έτοιμες προεπιλογές Lightroom και επειδή είναι διαθέσιμο και σαν εφαρμογή για το κινητό σου!

Φέτος, πολλοί δημοφιλείς Instagrammers έχουν κυκλοφορήσει ακόμη και τις δικές τους προκαθορισμένες συλλογές, διευκολύνοντάς σε να αποκτήσεις την ίδια εμφάνιση και αίσθηση με τους αγαπημένους σου influencers!

Πραγματικά, δεν υπάρχει ένα φίλτρο που ταιριάζει σε όλους, επομένως είναι πολύ σημαντικό να παίζεις λίγο με την εφαρμογή έτσι ώστε να καταλάβεις ποιο φίλτρο ή τόνος, ταιριάζει καλύτερα στη φωτογραφία σου.

#3: Δημιούργησε ισορροπία στη ροή σου στο Instagram

Αφού επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου στο Instagram, ήρθε η ώρα να σκεφτείς πώς θα φαίνεται η εικόνα η μία δίπλα στην άλλη. Είναι σημαντικό να δημιουργήσεις μια "ισορροπία" στη ροή σου και να βεβαιωθείς ότι δεν είναι «μπουκωμένη» ή ακατάστατη.

https://www.instagram.com/p/CO8XKITh82c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο στόχος εδώ είναι να δημιουργήσεις ένα βάθος πεδίου, παρόμοιο με αυτό που μαθαίνεις αν έχεις κάνει ποτέ κάποιο μάθημα φωτογραφίας. Ένας πολύ καλός τρόπος για να το επιτύχεις αυτό, είναι να τοποθετήσεις περισσότερες «ζωντανές» φωτογραφίες δίπλα σε πιο μουντές ή καθαρές φωτογραφίες, για να κάνεις τον λογαριασμό σου πιο ενδιαφέρον και να «σπάσεις» κάπως μεταξύ τους τις φωτογραφίες σε σειρά, που έχουν την ίδια άποψη ως προς το κλικ και την αισθητική.

#4: Aesthetic Instagram stories

Παλαιότερα, όταν άκουγες για έναν λογαριασμό με μια συγκεκριμένη αισθητική στο Instagram, οι περισσότεροι άνθρωποι σκεφτόντουσαν απλώς τη ροή, αλλά τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει!

Όταν δημιουργείς ένα aesthetic Instagram account, θα πρέπει ταυτόχρονα να φροντίζεις και για τα stories σου!

Η δημιουργία συνεκτικών ιστοριών Instagram είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις τους ακόλουθούς σου να περιμένουν για το επόμενο story σου! Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο η χρήση της ίδιας «γραμματοσειράς» του Instagram όλη την ώρα ή η χρήση των χρωμάτων όταν χρησιμοποιείς κείμενο ή εργαλεία σχεδίασης.

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις πανέμορφες και λίγο πιο interested ιστορίες Instagram, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις πρότυπα Instagram Stories!

Τα πρωτότυπα Instagram Stories έχουν πραγματικά αυξηθεί σε δημοτικότητα φέτος, με τους influencers να δημιουργούν τις δικές τους μοναδικές «ιστορίες» που έχουν πραγματικά ομοιόμορφο χρώμα, τόνο, στυλ και μορφή.

Υπάρχουν επίσης σωρεία εφαρμογών όπως το Canva και το Unfold που μπορείς να πειραματιστείς μαζί τους και να ανακαλύψεις εργαλεία που σίγουρα θα βοηθήσουν να κάνεις χαμό με το επόμενο story σου!

insta story

#5: Οργάνωσε του προφίλ σου

Ο προγραμματισμός του περιεχομένου σου εκ των προτέρων, είναι πραγματικά αυτό που θα τα «σπάσει» ως προς την αισθητική σου στο Instagram.

Δεν θέλεις απλώς να εστιάσεις στο πώς να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου, αλλά να αρχίσεις να εξετάζεις πώς φαίνονται η μία δίπλα στην άλλη και τι υπάρχει δίπλα, κάτω ή πάνω από τις νέες αναρτήσεις σου! Από εκεί και πέρα το περιεχόμενο, είναι στη δική σου κρίση, girl!



Και τώρα είσαι έτοιμη για τα πιο aesthetic posts. Θα χαζεύουν όλοι τον λογαριασμό σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Make-up lesson, girl! Μάθε πώς να τοποθετείς σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου

#HairGlitter: Η πινελιά λάμψης που θα σε μετατρέψει στην beauty queen της Πρωτοχρονιάς

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved