Βλέπεις Sex Education; Το ολοκαίνουριο cast της 3ης σεζόν θα σε ξετρελάνει

Οι καινούριοι χαρακτήρες είναι πολλοί!

Η 3η σεζόν του Sex Education ή αλλιώς «Σεξουαλική Αγωγή» κυκλοφόρησε επιτέλους στο Netflix με οκτώ ολοκαίνουργια επεισόδια. Ναι, μπορείς - επιτέλους- να παρακολουθήσεις τις νέες περιπέτειες των μαθητών του Moordale.

Όταν τελείωσε η 2η σεζόν, το σχολείο Moordale είχε ανάγκη από έναν νέο διευθυντή αφού αποχώρησε ο πατέρας του Adam, Michael Groff. Στην καινούργια σεζόν, η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η άφιξη της νέας διευθύντριας του σχολείου, της Hope, που την υποδύεται η Βρετανίδα ηθοποιός, Jemima Kirke.

Σοκάρει η πρωταγωνίστρια του Sex Education με τη δήλωσή της

Εννοείται, εκτός από τους νέους χαρακτήρες, θα επιστρέψει το ήδη υπάρχον και μεγάλο cast: οι Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar, Jim Howick.

Καθώς στριμάρεις την 3η σεζόν, μάθε ποιοι είναι οι νέοι χαρακτήρες.

Η Dua Saleh ως Cal

Η Dua είναι από τη Μινεάπολη και φτάνοντας στο Moordale, έρχεται κοντά πολύ γρήγορα με τον Jackson (Kedar Williams-Stirling).

Αν και αυτό είναι το υποκριτικό ντεμπούτο της Dua Saleh, μπορεί να έχεις ακούσει τη μουσική της.



Η Jemima Kirke ως Hope

Η Hope είναι η νέα διευθύντρια του Moordale, η οποία ήταν πρώην μαθήτρια του σχολείου, και θέλει να το μετατρέψει στον «πυλώνα της αριστείας» που ήταν κάποτε. Ενώ στην αρχή είναι cool, πολύ σύντομα, βάζει πολύ αυστηρά πρωτόκολλα.

Jason Isaacs ως Peter Groff

Ο Jason Isaacs θα ενσαρκώσει τον άκρως επιτυχημένο και αλαζόνα αδερφό του πρώην διευθυντή κ. Groff.

Παρακολούθησε το trailer της νέας σεζόν παρακάτω.



Είναι σίγουρο ότι θα κολλήσεις!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sexeducation

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved