Σοκάρει η πρωταγωνίστρια του Sex Education με τη δήλωσή της

Δεν περίμενες να ακούσεις κάτι τέτοιο, ειδικά από ένα τόσο νέο κορίτσι.

Το Sex Education έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ξέρεις ότι θα δεις μάλλον απανωτά τα επόμενα. Και, όσο και να μας αρέσει η σειρά, η σκηνοθεσία και το story, η Maeve είναι ίσως το πιο αγαπημένο κομμάτι της σειράς.

Η ηθοποιός Emma Mackey που την υποδύεται είναι από μόνη της πολύ ωραίο τυπάκι. Το καταλαβαίνεις και μπαίνοντας στον λογαριασμό της στο Instagram που αυτήν τη στιγμή μετράει 5 εκατομμύρια followers.




Η σταρ μίλησε στην Guardian σχετικά με τα επαγγελματικά της, αλλά, μέσα σε αυτά, υπήρχε μία δήλωση που ξεχώρισε λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα λόγια της. Γιατί; Γιατί πολύ απλά ήταν λιτή, σαφής, σκληρή και ειλικρινής.

«Είναι επειδή δεν πιστεύω σε αυτό. Δεν πιστεύω ότι κάποιος ενδιαφέρεται έστω και λίγο για τους celebrities»

«Δε νοιάζεται για εμένα. Για την Maeve (νοιάζονται), όχι απαραίτητα εμένα. Δε με ξέρουν. Οπότε τι σημαίνει στην πραγματικότητα αυτό; Το να είσαι celebrity ή οτιδήποτε είναι ένα τριγύρω της δουλειάς. Σίγουρα δεν μπήκα στην υποκριτική για να γίνω μία celebrity, γιατί είναι τρομακτικό. Πρέπει να είσαι εντελώς ψυχοπαθής για να θες να είσαι celebrity»

Εμείς, πάντως, την αγαπάμε ακόμα περισσότερο μετά από αυτήν τη δήλωση.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης σου ηθοποιού.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved