Tα αγαπημένα μου ντοκιμαντέρ στο Netflix- Θα ξετρελαθείς κι εσύ!

Αξίζει να τα τσεκάρεις!

Αν θέλεις να μαθαίνεις και να στριμάρεις ταυτόχρονα, το Netflix διαθέτει δεκάδες συναρπαστικά ντοκιμαντέρ σε μια ποικιλία θεμάτων. Είτε θέλεις να παρακολουθήσεις ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ, ένα true-crime ντοκιμαντέρ, ένα με περιβαλλοντικές καταστροφές, είτε ένα πολιτικό ντοκιμαντέρ, υπάρχει ειλικρινά ένα ντοκ για όλους σε αυτήν την πλατφόρμα.

Το εξωφρενικό ποσό που έδωσε το Netflix για το ντοκιμαντέρ της ζωής του Kayne West

Η εμμονή μου με τα ... ντοκιμαντέρ που παρουσιάζουν εγκλήματα

Εγώ προσωπικά είμαι μεγάλη φαν του true-crime. Δεν ξέρω γιατί, ίσως είναι ο φόβος που μου ανεβάζει την αδρεναλίνη από το προστατευμένο περιβάλλον του υπνοδωμάτιού μου.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που προτιμώ το Netflix σε σχέση με τα άλλα streaming platforms – έχει εξαιρετικά ντοκιμαντέρ.

Παρόλο που αυτά τα ντοκιμαντέρ βασίζονται σε αληθινές ιστορίες, είναι συχνά ακόμα πιο wild από τις fiction, πράγμα που τις κάνει εξίσου διασκεδαστικές με μια ταινία δράσης.

Αν είσαι λάτρης αυτού του genre, φρόντισε να βάλεις στη λίστα σου τα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ που σου προτείνω παρακάτω. Σίγουρα δεν θα απογοητεύσουν!

Tell Me Who I Am

Όταν ο Alex χάνει τη μνήμη του μετά από ένα σοβαρό ατύχημα με μοτοσικλέτα, εμπιστεύεται τον δίδυμό του Marcus να του πει για το παρελθόν του, αλλά αργότερα ανακαλύπτει ότι ο Μάρκους κρύβει ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό.



https://www.instagram.com/tv/CP9RWolpJAq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

Ο κατά συρροήν δολοφόνος Richard Ramirez - ευρέως γνωστός ως Night Stalker – διέπραξε 14 φρικιαστικούς φόνους στην Καλιφόρνια, και πιθανόν ακόμη περισσότερους. Αυτό το ντοκιμαντέρ ακολουθεί το κυνήγι για να τον πιάσουν τη δεκαετία του '80.



Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

Όταν μια νεαρή γυναίκα με το όνομα Elisa Lam εξαφανίστηκε στο ξενοδοχείο Cecil το 2013, πολλοί YouTubers και bloggers αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για να λύσουν την υπόθεση.

Ωστόσο, η έρευνά τους κατέληξε να έχει τραγικές συνέπειες, τις οποίες θίγει αυτό το ντοκιμαντέρ.



Seaspiracy

Ίσως να μην απολαύσεις το ψάρι ποτέ ξανά αφού παρακολουθήσεις αυτό το ντοκιμαντέρ που εξετάζει την παγκόσμια αλιευτική βιομηχανία και τις διάφορες ανθρώπινες επιπτώσεις στη θαλάσσια ζωή.



Nail Bomber: Manhunt

Τον Απρίλιο του 1999, ο David Copeland τρομοκράτησε το Λονδίνο για τρεις εβδομάδες και πέρασε στην ιστορία ως ο «nail bomber». Αυτό το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την έρευνα που έγινε για να τον πιάσουν.



Untold: Deal With the Devil

Η Christy Martin είναι μια ανερχόμενη πυγμάχος, αλλά η δημόσια εικόνα της κρύβει προσωπικούς δαίμονες και μια απειλή για τη ζωή της.



My Octopus Teacher

Ένας έμπειρος δύτης και βραβευμένος σκηνοθέτης αρχίζει και κάνει καταδύσεις στο Ακρωτήρι των Καταιγίδων στη Νότιο Αφρική. Εκεί συναντά ένα θηλυκό χταπόδι και βουτάει καθημερινά για περίπου 365 μέρες προκειμένου να αναπτύξει μια θερμή σχέση μαζί του.

Αυτό το ντοκιμαντέρ με συγκίνησε πολύ και μου υπενθύμισε πως το μεγαλύτερο σχολείο για όλα τα ανθρώπινα ερωτήματα κρύβεται στη φύση.



Last Breath

Τον Σεπτέμβριο του 2012, ένας δύτης εγκλωβίστηκε στον βυθό της Βόρειας Θάλασσας, μέσα στην παγωνιά και το απόλυτο σκοτάδι, με μόλις πέντε λεπτά οξυγόνου και καμία πιθανότητα διάσωσης για τουλάχιστον τριάντα λεπτά.

Κάθε αναπνοή γινόταν όλο και πιο δύσκολη. . . και τελικά τα πάντα έγιναν σκοτεινά.



Icarus

O Icarus αφορά το μεγαλύτερο σκάνδαλο ντοπαρίσματος της ρωσικής Ολυμπιακής ομάδας, αλλά και αυτό της Ανατολικής Γερμανίας το '70.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @thatrebeccarose

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved