Το εξωφρενικό ποσό που έδωσε το Netflix για το ντοκιμαντέρ της ζωής του Kayne West

Αυτό κι αν είναι τρελό!

Ο άκρως επιτυχημένος ράπερ Kanye West γνωρίζει τεράστια επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια που παραμένει ενεργός στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Σίγουρα η ζωή του και τα καλλιτεχνικά του βήματα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για αυτό και η πλατφόρμα του Netflix πληρώνει όσο- όσο για να αποκτήσει τα δικαιώματα του νέου ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του.

Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως το νέο ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Kanye West πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά, ωστόσο τα γυρίσματα πραγματοποιούνται 21 χρόνια τώρα. Ναι, σωστά διάβασες. Πρόκειται για ένα project το οποίο μετρά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα ακολουθεί την πορεία του καλλιτέχνη από το τέλος της δεκαετίας του ’90.

Αυτό σίγουρα είναι κάτι που δεν περίμενες και πράγματι μόλις το μάθαμε μείναμε άφωνες. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Billboard, το ντοκιμαντέρ του Kanye West έχει γίνει περιζήτητο και μάλιστα πλέον τα δικαιώματα του ανήκουν στο Netflix. Στα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ θα παρακολουθήσεις την άνθισή του, τα πρώτα βήματά του μέχρι και σήμερα αλλά και πολλές πικάντικες πληροφορίες όσον αφορά την προσωπική του ζωή.

Και για να σε γυρίσουμε τώρα στο φλέγον ζήτημα. Η πλατφόρμα του Netflix φαίνεται πως ήθελε να προβάλει κατ’ αποκλειστικότητα το ντοκιμαντέρ αυτό. Πλήρωσε αδρά και το ποσό ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια δολάρια. Στο Netflix θα βρεις σχετικό περιεχόμενο με τις ζωές πολλών καλλιτεχνών, για να διεκδικούν όμως τόσο έντονα το ντοκιμαντέρ αυτό και να πληρώνουν αυτό το ποσό σίγουρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και θα… σπάσει τα ταμεία.

Δες περισσότερα στο παρακάτω video:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved