Έρχεται σειρά καλλυντικών και από τον Kanye West;

O διάσημος rapper φαίνεται να κατοχύρωσε το όνομα Yeezy Beauty.

Όλα δείχνουν ότι ο Kanye West ενδιαφέρεται να ακολουθήσει τα βήματα της οικογένειας Kardashian- Jenner και να ενταχθεί στον χώρο των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την ομορφιά.

Σύμφωνα με το TMZ, ο rapper και σχεδιαστής, υπέβαλε πρόσφατα έγγραφα εμπορικών σημάτων για προϊόντα ομορφιάς με την επωνυμία Yeezy. Συγκεκριμένα η σειρά θα περιέχει προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης της επιδερμίδας και του σώματος. Ο πλήρης κατάλογος περιλαμβάνει καλλυντικά, ψεύτικες βλεφαρίδες, μάσκες προσώπου, βερνίκια νυχιών, ενυδατικές κρέμες, έλαια σώματος, κρέμα ξυρίσματος, προϊόντα περιποίησης μαλλιών και αρώματα, μαζί με ορισμένα προϊόντα υγιεινής όπως οδοντόκρεμα και αποσμητικό.

https://www.instagram.com/p/CBL7RCjAbjf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι το λανσάρισμα της σειράς Yeezy πρόκειται να γίνει άμεσα. Θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να προστατεύσει ο Kanye το εμπορικό σήμα και το όνομα Yeezy. Είναι αρκετά συνηθισμένο οι celebs να εμπορεύονται τα ονόματά τους και διάφορες φράσεις για να προστατεύσουν την εικόνα τους. Μην ξεχνάς πως η Kendall Jenner, έδωσε το όνομά της σε μια σειρά προϊόντων το 2019 και δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τότε γι ' αυτό.

Αν τελικά ο Kanye λανσάρει τη σειρά προϊόντων ομορφιάς Yeezy, θα ενταχθεί στην μαζικά επιτυχημένη εταιρία Kylie Cosmetics της Kylie Jenner. Εμείς δεν έχουμε παρά να αναμένουμε νεότερα σχετικά με αυτό το επιχειρηματικό εγχείρημα του αγαπημένου μας τραγουδιστή και συζύγου της Kim Kardashian.

Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved