Φεύγεις για ΣΚ με την κολλητή σου; Τα tips για να φτιάξεις γρήγορα τη βαλίτσα σου

Μια ανάσα από τις διακοπές και ιδού πώς θα φτιάξεις τη βαλίτσα σου.

Γράφει η Χριστίνα Θεοφανίδου

Έφτασε επιτέλους αυτή η μέρα, βασικά δεν είναι μια οποιαδήποτε μέρα, είναι η μέρα πριν το πιο... συναρπαστικό ΣΚ με την κολλητή σου. Ναι! Έχετε κανονίσει να πάτε ένα φανταστικό διήμερο και η χαρά σου δεν κρύβεται. Αυτό αμέσως σημαίνει ότι πρέπει να ξεχωρίσεις τι θα πάρεις μαζί σου, ρούχα, αξεσουάρ, μαγιό, παπούτσια, καλλυντικά, είναι τόσα και γι’ αυτό θέλει σωστή οργάνωση. Γι’ αυτό και είμαι εγώ εδώ για να σου δώσω tips για την τέλεια οργανωμένη βαλίτσα.

Φεύγεις για διακοπές; Τα tips που χρειάζεσαι για να φτιάξεις τη βαλίτσα σου τσακ μπαμ (video)

Η λίστα είναι το παν

Αρχικά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις πριν ξεκινήσεις είναι να φτιάξεις μια λίστα. Τις περισσότερες φορές η διαδικασία της λίστας είναι ομαδική υπόθεση, ανάμεσα σε σένα και την κολλητή σου και φυσικά πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία (έχει να πέσει πολύ σβήσε-γράψε τσεκαρισμένο αυτό). Έτσι έχοντας τη λίστα ως κατευθυντήρια γραμμή τσεκάρεις την ντουλάπα σου και τώρα ξεκινάει το «καλό».

Ξεκινάς πρώτα με το να μεταφέρεις τα ρούχα σου από την ντουλάπα σου στο κρεβάτι (προσοχή σ’ αυτήν τη διαδικασία ίσως το κρεβάτι σου να θυμίσει πάγκο λαϊκής, γι’ αυτό και θέλει μαεστρία). Και τώρα έφτασε αυτή η στιγμή, θα τη χαρακτήριζα ιεροτελεστία, να χωρέσεις τα πράγματα στη βαλίτσα (εδώ σου επιτρέπω να χρησιμοποιήσεις τα «Θεία» : τάματα, προσευχές για να κλείσει ομαλά).

via GIPHY

5+1 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου

Εδώ έμενα με βοηθάει πολύ να βάζω τικ στη λίστα μου με τα πράγματα που ήδη έχουν μπει για να μην ξεχάσω τίποτα. Επίλεξε ρούχα άνετα και πασπαρτού που μπορούν να συνδυαστούν από το πρωί ως το βράδυ. Ένα πουκάμισο oversized, φορέματα αεράτα, jean σορτς και μερικά tops.

Τα πράγματα που χρειάζεσαι

Όσον αφορά τα μαγιό σε θέλω φειδωλή, δεν χρειάζεται να τα πάρεις όλα γιατί το ξέρω και το ξέρεις πως δεν θα τα φορέσεις. Με ένα ολόσωμο θα είσαι κάθε μέρα. Ένας έξυπνος τρόπος για να μην πάρεις όλη σου την ντουλάπα είναι να κάνεις στο μυαλό σου πιθανούς συνδυασμούς για κάθε μέρα στο νησί.

Κεφάλαιο παπούτσια και αξεσουάρ. Φίλη μου εδώ θέλω την προσοχή σου ακόμα περισσότερο! Ξέρεις πόσο εύκολα μπαίνει το δεκάποντο nude πεδιλάκι μέσα στη βαλίτσα; Γι’ αυτό τον νου σου. Επένδυσε σε άνετα flat πέδιλα, σανδάλια και σίγουρα τα λευκά σου sneakers.



Σχετικά με τις τσάντες ένα backpack και ένα πιο βραδινό- τύπου φάκελος- είναι ό,τι χρειάζεσαι. Άλλο ένα δύσκολο κεφάλαιο που απασχολεί κυρίως εμάς τα κορίτσια είναι το «νεσεσέρ». Λίγα πράγματα, τα βασικά και αυτό πρέπει να τηρηθεί σε παρακαλώ.

Δεν θα ξεχάσεις την αντηλιακή σου κρέμα (όλη μέρα αυτή θα φοράς), ένα ρουζ, ένα bronzer, μια παλέτα σκιών με nude αποχρώσεις, μια μάσκαρα, ένα μολύβι φρυδιών και ένα lip gloss. Όχι, δεν είναι πολλά! Είναι όσα χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες των διακοπών.

Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου την ωραία σου διάθεση, για να περάσετε τέλεια, να απολαύσετε αυτές τις μέρες χαλάρωσης με την κολλητή και να επιστρέψετε ξεκούραστες και ανανεωμένες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved