Είσαι ακόμα διακοπές; Σου έχουμε ετοιμάσει και τα 4 looks της ημέρας σου

AM to PM outfits: Όλα σε ένα βιντεάκι!

Είσαι διακοπές; Μόνη σου ή με τους γονείς σου; Ή μήπως είσαι τυχερή οπότε ξέκλεψες λίγες μέρες με την κολλητή; Όπως και αν έχει η κατάσταση για σένα, είσαι σίγουρα σε μια ωραία, ανάλαφρη διάθεση και έχεις μπροστά σου όλο τον Αύγουστο, για να κάνεις μπάνια και να απολαύσεις την ελευθερία σου πριν ξεκινήσουν σχολεία και φροντιστήρια. Άρα ποιες είναι τώρα οι μεγαλύτερες ανησυχίες σου; Τι θα φορέσεις τις μέρες στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/Cqp1UcytKAI/

Το πιο ευχάριστο «πρόβλημα», γιατί κάθε κοπέλα που αγαπά τη μόδα θα έχει σίγουρα και ένα αντίστοιχα fashionable account στο Instagram και το Tik Tok, όπου θα χρειαστείς και νέο υλικό για να ανανεώσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών σου. Άρα τι θα φορέσεις σήμερα; Ιδού η απορία!

Οδηγός αγοράς: Το τζιν σορτσάκι είναι το απόλυτο essential κάθε καλοκαιριού -Βρες το αγαπημένο σου!

isabellapmayer_357814030_260397176687305_3351736462295503402_n.jpg

Στο παρακάτω video θα δεις πολύ απλά -yet super stylish- σύνολα σχεδιασμένα να καλύψουν μία ολόκληρη μέρα στη θάλασσα. Πιο συγκεκριμένα, θα δεις 4 διαφορετικά outfits για πρωινή γυμναστική, μπάνιο, βόλτα και early drinks, όλα με καλοκαιρινή αύρα και τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Το πορτοκαλί πάντως παίζει πολύ σαν χρώμα. Δες το παρακάτω σε μαγιό και αθλητικά!

AM to PM: Τα summer outfits των φετινών διακοπών.

https://www.instagram.com/reel/Cu2GmTlIMut/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved