Οδηγός αγοράς: 5 mini φούστες που θα βρεις τώρα σε έκπτωση

Τώρα που έχουμε εκπτώσεις είναι η ώρα για shopping. Ετοιμάσου!

Νομίζω ότι φέτος με όλο αυτό το παράξενο καλοκαίρι που είχαμε μέχρι στιγμής, δεν δώσαμε τη σημασία που πρέπει στις εκπτώσεις που ήρθαν. Γιατί πάντα την περίοδο των εκπτώσεων έχουμε και τις μεγαλύτερες προσφορές και είναι καλό να το εκμεταλλευτούμε για να αποκτήσουμε κάποια items κλειδί, που θα φοράμε όλο το χρόνο και όχι μόνο την περίοδο, που θα τα αγοράσουμε.

itsyuyann_357387539_822318202791306_5529631145635536722_n.jpg

Αυτά είναι τα 3 αγαπημένα μπικίνι της Αντιγόνης Νεοφύτου -Για stylish βουτιές!

Φυσικά και όπως ξέρεις οι mini φούστες είναι τα απόλυτα items της κάθε σεζόν και έχουν πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα και το στυλ μας. Από τη μία έχουμε τις minimal κοντές φούστες σε basic αποχρώσεις, όπως το μαύρο, το λευκό και το beige. Από την άλλη έχουμε τις πολύχρωμες, printed φούστες με λουλούδια, λαχούρια ή άλλα σχέδια, που σίγουρα είναι για τις πιο τολμηρές.

https://www.instagram.com/p/CuACRmHrOfu/

Η ίσιες γραμμές, τα a-lines και φυσικά οι mini φούστες με πιέτες είναι τα πιο κλασικά, τρία styles που κυριαρχούν στους δρόμους της πόλης. Και στα αγαπημένα μας brands βρήκαμε τα πιο ενημερωμένα items, που μπορούν να γίνουν δικά σου χωρίς να χρειαστεί να δώσεις όλο το χαρτζιλίκι σου. Οικονομικές και ultra stylish σας παρουσιάζουμε τις 5 καλύτερες φούστες σε έκπτωση.

Editor's choices:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved