Φεύγεις για διακοπές; Τα tips που χρειάζεσαι για να φτιάξεις τη βαλίτσα σου τσακ μπαμ (video)

Πίστεψέ το! Δεν θα σου πάρει καθόλου χρόνο να ετοιμάσεις τα πράγματα σου!

Επιτέλους ήρθε αυτή η ώρα! Σε πολύ λίγες μέρες θα πας διακοπές, είτε με τους γονείς σου, είτε με την παρέα σου, και η χαρά σου δεν περιγράφεται. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!

Θα ξεφύγεις από την πόλη, που είναι κι αυτό πολύ σημαντικό, θα γνωρίσεις νέα μέρη και ανθρώπους, θα αράξεις με την άνεσή σου στην ξαπλώστρα. Για ένα λεπτό, όμως!

Βαλίτσα έφτιαξες; Ή περιμένεις τελευταία στιγμή να το κάνεις, επειδή σου φαίνεται αγγαρεία;

5+1 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου

Βαλίτσα σε χρόνο dt- Γίνεται!

Να’ ναι καλά η Marie Kondo! Αυτό θα πεις μόλις δεις το παρακάτω βίντεο και τους πανεύκολους τρόπους που σου προτείνει η Γιαπωνέζα οργανωτική σύμβουλος για να πακετάρεις τη βαλίτσα σου.

Πραγματικά, δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο για να φτιάξεις όμορφα και περιποιημένα τη βαλίτσα σου. Το βασικό που έχεις να κάνεις, λοιπόν, - σύμφωνα με τη Marie Kondo- είναι να τυλίγεις σε ρολό όλα τα ρούχα σου.



Παντελόνια, shorts, εσώρουχα, tops και T-shirts πρέπει να γίνουν ρολό το καθένα και να τοποθετηθούν το ένα δίπλα στο άλλο στη βαλίτσα σου. Όσο για τα παπούτσια;

Η Marie Kondo προτείνει να τα τοποθετήσεις σε υφασμάτινες σακούλες πάνω πάνω στη βαλίτσα σου πριν την κλείσεις.

Μην το παρακάνεις με τα πράγματα

Ξέρω! Όπου κι αν πας θέλεις να εντυπωσιάσεις, να ξεχωρίσεις και να κάνεις τη διαφορά. Και κάπως έτσι… καταλήγεις να προσπαθείς να βάλεις μέσα στη βαλίτσα σου τη μισή ντουλάπα. Δεν θα κλείσει ποτέ η βαλίτσα αν συνεχίσεις έτσι. Ούτε η Marie Kondo σε σώζει, ούτε τίποτα.

via GIPHY

Σκέψου καλά, λοιπόν! Πάρε μαζί σου all-time classic κομμάτια, που συνδυάζονται εύκολα. Jean και λευκό shorts, T-shirts και crop tops, ένα φόρεμα και δυο-τρία μαγιό είναι αρκετά για να είσαι stylish και άνετη όπου κι αν βρεθείς.

Πρόσθεσε στη βαλίτσα σου και μερικά κοσμήματα για να εντυπωσιάσεις ακόμα περισσότερο και… that’s it!

Cover photo: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved