Γνωστός ηθοποιός της Marvel θέλει τον ρόλο του James Bond

Δεν μπορούμε να τον αδικήσουμε.

Η επόμενη ταινία του James Bond βρέθηκε, όπως και πολλές υπόλοιπες, να βλέπει τη μία αναμονή μετά την άλλη στην πόρτα της. Με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα μέσα στην πανδημία, δεν είναι και παράλογο που οδηγηθήκαμε σε όλες αυτές τις αλλαγές. Αλλά, ακόμα κι έτσι, ο κινηματογράφος προσπαθεί να βρει τη λύση.

Με τα τωρινά δεδομένα, η ταινία No Time To Die πρόκειται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Οκτωβρίου 2021, εκτός νέου απροόπτου. Και ακόμη δεν ξέρουμε ποιος ηθοποιός θα αναλάβει να αντικαταστήσει τον Daniel Craig μετά την αποχώρησή του.

Έχουμε ακούσει πολλά ονόματα όλο αυτό το διάστημα και, όπως πάνε τα πράγματα, πρόκειται να ακούσουμε πολλά περισσότερα. Πρόσφατα, μάλιστα, ο κόσμος ζητούσε τον πρωταγωνιστή της σειράς Bridgerton, Regé-Jean Page, άσχετα που για μία ακόμα φορά κάτι επίσημο δεν είχαμε.




Τώρα, λοιπόν, ένα άλλο διάσημο και πολύ αγαπημένο παιδί δηλώνει ότι πολύ θα ήθελε να γίνει κάποια στιγμή James Bond και να νιώσει κι εκείνος πώς είναι να έχεις το prestige του 007.

Κάτι τέτοιο δεν είναι να σε εκπλήσσει, γιατί, εδώ που τα λέμε, ο εικονικός ρόλος αποτελεί μεγάλη προσθήκη στο βιογραφικό κάποιου. Δεν είναι ένας απλός χαρακτήρας, αλλά μία ιδέα.

Στην παρακάτω gallery, θα δεις ποιος είναι ο εν λόγω ηθοποιός και τι ακριβώς είπε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved