Θα είναι ο σταρ του Bridgerton ο επόμενος James Bond; Η απάντησή του

Πότε θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση, επιτέλους;

Θυμάσαι που πριν από λίγες μέρες μιλήσαμε για το γεγονός ότι ο κόσμος θέλει τον Regé-Jean Page, τον πρωταγωνιστή του Bridgerton, να αναλαμβάνει τα ηνία του νέου James Bond, όταν ο Daniel Craig αποσυρθεί; Εσένα πώς σου είχαν φανεί, αλήθεια; Ο γυναικείος πληθυσμός, πάντως, συνεχίζει να δηλώνει εκστασιασμένος από τον εν λόγω ηθοποιό, αφού πρόκειται αντικειμενικά για ένα πολύ ωραίο παιδί.

Επίσημη επιβεβαίωση, βέβαια, δεν είχαμε για μία τέτοια πιθανή ανάληψη του ρόλου από τον Page. Ώσπου ο ηθοποιός μίλησε στο Netflix Queue και απάντησε σχετικά με τα φημολογούμενα νέα:




«Αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ, επειδή είναι τόσο μακριά από την εμπειρία μου που θα μπορούσα να το ανακαλύψω μόνο μέσω έκπληξης: Δεν ήξεραν ότι υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν είχα ιδέα ότι αυτός ο χαρακτήρας μπορούσε να υπάρξει. Είναι ένας ρόλος – όνειρο»

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει εν τέλει και ποιος θα γίνει ο επόμενος 007, ωστόσο οι επιλογές είναι πολλές. Το πιο πιθανό μάλλον είναι να ακούσουμε κάποιο όνομα στο οποίο δε μας πήγαινε καθόλου το μυαλό και να μείνουμε άναυδοι, αλλά, όπως και να έχει το θέμα, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό κινηματογραφικό γεγονός.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved