Βρήκαμε τη ρομαντική ταινία με την Bella Throne που θα λατρέψεις

Το κορίτσι μας θα ερωτευθεί-ξανά-τον Benjamin Mascolo και δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας.

Ποιος λέει όχι σε μια νέα ρομαντική ταινία, πόσο μάλλον όταν πρωταγωνιστές είναι η Bella Throne και ο φίλος της Benjamin Mascolo. Όπως αναφέρεται στο Deadline οι δυο τους θα συμπρωταγωνιστήσουν σε μια νέα ανεξάρτητη ταινία, πέρα ως πέρα ρομαντική με τίτλο «Time Is Up».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η ταινία ακολουθεί δύο μαθητές, την Vivien (Thorne) και τον Roy (Mascolo) οι οποίοι έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες αλλά και όνειρα.

Η Vivien είναι μια σπουδαία μαθήτρια, με πάθος για τη φυσική και όνειρό της είναι να μπει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής. Ο Roy από την άλλη είναι ένας ατίθασος νεαρός που, λόγω ενός παιδικού τραύματος βλέπει τα όνειρά του να σαμποτάρονται συνεχώς από ένα παρελθόν που φαίνεται να τον στοιχειώνει ακόμη.

Η ζωή πάντως παίζει τα παιχνίδια της με εκπληκτικούς και απροσδόκητους τρόπους. Ένα ατύχημα θα αναγκάσει τους πρωταγωνιστές να πατήσουν παύση και να αρχίσουν να χτίζουν ξανά από το μηδέν τη ζωή τους. Ίσως αυτή η νέα ζωή να αποδειχθεί πιο συναρπαστική από ό,τι είχαν σκεφτεί πριν και όπως καταλαβαίνουμε θα έρθουν πιο κοντά. Η ταινία θα γυριστεί τόσο στη Ρώμη, όσο και στην Ιταλία αλλά και στις ΗΠΑ. Το μόνο που μένει τώρα είναι να περιμένουμε την ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας.





© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved