7+1 fact για την Bella Throne που ως σωστή fan πρέπει να μάθεις

Είναι μια από τις fav μας και μετά από αυτά τα facts θα την αγαπήσεις ένα «τσικ» παραπάνω.

Η Bella Throne είναι μια από τις αγαπημένες-και πολύ όμορφες- ηθοποιούς που έχεις λατρέψει. Η καριέρα της άνθισε όταν έπαιξε στο show της Disney, «Shake It Up» και από τότε η καριέρα της έχει ανοδική πορεία. Κάποιοι fans υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν τα πάντα για εκείνη, ωστόσο εμείς θα σου πούμε ότι υπάρχουν κάποιες πτυχές της που δεν γνώριζες μέχρι τώρα.

Ως φανατική θαυμάστριά της λοιπόν και εσύ πρέπει να την μάθεις λίγο καλύτερα και να διαβάσεις τα παρακάτω facts για τη ζωή της, την καριέρα της αλλά και την οικογένειά της. Είσαι έτοιμη λοιπόν;

Ήξερες εσύ ότι τα Αγγλικά δεν είναι η μητρική της γλώσσα; Η σκούφια της -όπως λέει κι ο λαός- κρατά από την Κούβα και έτσι έχει μεγαλώσει ακούγοντας και μιλώντας Ισπανικά. Ακόμη μιλά και μπορεί να καταλάβει τη γλώσσα αλλά από τότε που ξεκίνησε το σχολείο μιλούσε μόνο Αγγλικά.

Ασχολείται και με προϊόντα ομορφιάς. Έχει λανσάρει δική της σειρά καλλυντικών με ονομασία «Throne By Bella». Βγάζει αρκετά χρήματα από το instagram και αυτό δεν κρύβεται! Σύμφωνα με το Fox News η Bella έχει ισχυριστεί ότι μπορεί να βγάλει μέχρι και $65,000 από τα post της στο Instagram. Ναι αυτό μπορεί να μας κάνει λίγο έξαλλες.


Διάβασε περισσότερα στη gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved