Η Bella Thorne έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

«Hi new me», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Bella Thorne είναι η βασίλισσα των αλλαγών. Η ηθοποιός αλλάζει διαρκώς το στυλ και την beauty ρουτίνα της στο πέρασμα των χρόνων, έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, όπως τα πράσινα μαλλιά. Έχει το δικό της στυλ και την αυτοπεποίθηση να το υποστηρίξει και, όπως απέδειξε πριν λίγες ημέρες, κάνει πάντα μια αλλαγή στο στυλ της για να εκπλήξει τους θαυμαστές της.

Το περασμένο Σάββατο, η Bella παρουσίασε στο Instagram τη νέα αλλαγή στο look της. Δημοσίευσε μία όμορφη φωτογραφία του εαυτού της και έγραψε στη λεζάντα: «Hi new me». Τα πάντα πάνω της φαίνονται ίδια, αλλά υπάρχει ένα – όχι και τόσο μικροσκοπικό στοιχείο- που πραγματικά έχει δημιουργήσει μια νέα Bella: ένα τεράστιο τατουάζ «μανίκι» στο αριστερό χέρι της, το οποίο απεικονίζει δύο γυναικείες φιγούρες.

https://www.instagram.com/p/Bz3iu4vnW50/

Το τατουάζ είναι πολύ μεγάλο και ασπρόμαυρο, με λεπτεπίλεπτες γραμμές. Το σχέδιο ξεκινά από τον ώμο της Bella με μια γυναίκα που φορά ένα φόρεμα και κρατά λουλούδια. Από τον αγκώνα της και μετά, το τατουάζ απεικονίζει το πρόσωπο μίας άλλης γυναίκας.

Τώρα οι fans της αναρωτιούνται αν πρόκειται για ένα μόνιμο τατουάζ ή αν η Bella χρησιμοποίησε χέννα για να το έχει προσωρινά πάνω της.

Αυτή, όμως, δε φαίνεται να είναι η μόνη αλλαγή στην εμφάνιση της Bella Thorne. Κάνοντας ένα scroll στο λογαριασμό της στο Instagram, ο καθένας μπορεί να δει ότι τελευταία αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ και ορισμένες φορές είναι εντελώς άβαφη. Φυσικά, όσοι γνωρίζουν την Bella ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό θα το διατηρήσει για λίγο καιρό. Πολύ σύντομα θα κάνει μια νέα αλλαγή στην εμφάνισή της, γιατί, όπως έχουμε δει, βαριέται πολύ εύκολα.

Δες στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της Bella στις οποίες είναι σχεδόν αμακιγιάριστη.

Είναι πολύ φρέσκο κορίτσι, δε συμφωνείς;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved