Euphoria: Έρχονται δύο νέα επεισόδια πριν τη 2η σεζόν;

Είσαι έτοιμη για το επικό comeback;

Η διάσημη σειρά της HBO επιστρέφει με δύο special επεισόδια πριν τη δεύτερη σεζόν. Οι fans θα έχουν την τύχη να δουν την επιστροφή της σειρά νωρίτερα από ότι περίμεναν.Μάλιστα η Zaendaya μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια teaser φωτογραφία από το πρώτο εκ των δύο νέων επεισοδίων και μαρτυρά την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Πώς σου ακούγεται αυτό;

https://www.instagram.com/p/CGink8BA00M

Εν τω μεταξύ, αυτό που πρέπει να σου διευκρινίσουμε είναι ότι τα δύο επεισόδια για τα οποία συζητάμε, όπως αναφέρεται στο teenvoque, πρόκειται να αναγγείλουν τον ερχομό της δεύτερης σεζόν.

Σύμφωνα με το Deadline, τα επεισόδια αυτά πρόκειται να κάνουν το ντεμπούτο τους τον Δεκέμβριο. Αν και οι λεπτομέρειες για την πλοκή της δεύτερης σεζόν είναι κάπως μυστικές έχουμε ήδη μερικές πληροφορίες και αυτές αφορούν το νέο cast της σειράς.

Στη σειρά υπάρχουν κάποιες νέες προσθήκες και συγκεκριμένα πρόκειται να δούμε έναν ευαίσθητο νέο, τον Darian, μια στρίπερ, την Ami η οποία μισεί το αγόρι της και την Serena, μια 50χρονη γυναίκα, αρκετά αυστηρή. Άραγε πώς θα ταιριάξουν όλοι αυτοί στην ιστορία; Το μόνο που πρέπει να κάνουμε τώρα λοιπόν είναι να περιμένουμε για νεότερα.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved